![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ... Dla mnie, z kolei, wielce interesujące jest mazanie posoką nowicjusza, który pierwszy raz jakiemuś zwierzęciu odebrał życie (*)... pewnie antropologia by na to miała wytłumaczenie... (*) -chciałam napisać "własnoręcznie", ale oni to inny rodzaj bohaterów... bez "obrzyna" ani rusz... ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 22-07-2014 at 19:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Żartujesz??? Przecież cała "męskość" i "twardość" polega na chowaniu się za bronią, tudzież na ambonie czy za inną "przeszkodą", przy spotkaniu tete a tete narobiliby w gacie.....takie to "bohatery".... Przy okazji, służbowo spotkałam człowieka (sic!), który gdzieś poza tematem głównym wspomniał o polowaniu. Gdy zobaczył moją dezaprobatę, natychmiast pojechał tekstem, że roślinki też czują, gdy są zrywane i jedzone...no odpadłam pod siłą tego argumentu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() toż to ucieknie wilk taki i tyle będzie honoru. z zaskoczenia bestię brać trzeba. Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]()
Zawsze uważałam, że nadmiar zielska szkodzi... jakby pakował na zmianę z grzybkami, to z roślinkami nawet by mógł sobie pogadać i powymieniać poglądy... może by się czegoś nawet nauczył....
Hmmmm.... ja słyszałam kiedyś, że męska twarz umazana krwią to się niekoniecznie atawizm nazywa... Quote:
A jak wygląda empatia względem roślin? ![]() Bo ja, na ten przykład, to do surówki z kapusty mawiam często: "dobra sałatka, dobra... dodamy marchewkę, podlejemy śmietany, będzie lepsza..." ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |