![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
a mnie ciekawi jak to się skończyło ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ngi dhla
|
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ha........
pomijając "moje chore ambicje" na początku jak dałem się namówić na kolejnego psiaka w domu ...... . Owczarek odpadł ze względu na zbyt wielkie przywiązanie i .... i powiedziałem iż więcej NIGDY ( ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy ![]() ![]() A jednak ...... . ale wracając do tematu ( do tematu , bo często tematy kończą się zmianą tematu ) Moim zdaniem można ......... . Tylko trzeba mieć ŁEB i wiele cierpliwości rozumu itd. itp. ....... ![]() ![]() Mówię że można i mogę to "udowodnić" ale jak wstawię fotkę to wszyscy mnie "tu zjedzą" a jeszcze po temacie " zaraz mnie trafi ...." gdzie potępiono myśliwych . ........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ja się chciałam dopisać w temacie myśliwych, że potępiać tak do końca nie planuję /oprócz tępienia fanów mordu drapieżników/, bo bardzo sobie jednak chwalę walory smakowe dziczyzny /nabywanej jak najbardziej legal/... ...ale spękałam... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale atmosferę bym trochę podgrzał ![]() ![]() ![]() ![]() i pod ścianą bym się znalazł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co tam . oberwało by mi się jako staremu / byłemu leśnikowi . niestety nie myśliwy . jest to klika zamknięta to kolko staruszków , elit itp. . ![]() a że mam dojście i możliwości to czasami wybieram się na "trening" lub dostane ochłapy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ngi dhla
|
![]()
Stary nie pękaj. Trzeba rozruszać te skostniałe struktury. A niby dlaczego masz ulegać jakiemuś lobby? Będzie okazja by policzyć szable :-))
Ja tu i tak robię czasami za kij w szprychach a czasem może bardziej jako przechylacz szal próbując rzucić jakieś nowe światło na zbytnią monotematyczność.
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() dziś siedzimy w pracy do rana więc mam czas ....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|