Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2015, 13:53   #1
Zbój
Junior Member

Zbój's Avatar

Nawet nie jest takim strasznym niszczycielem jak się spodziewałem. Ma na razie, prócz mnóstwa drobiazgów mniej lub bardziej celowo oddanych mu na wyniszczenie tylko 2 pary spodni na sumieniu. Ale kable go korca, oj bardzo.
Co do doznań duchowych - nie sposób się nie zgodzić. Nigdy bym nie przypuszczał, że jestem w sobie znaleźć takie pokłady cierpliwości.
Coś napsułem w zdjęciach, link do galerii tutaj
Zbój jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2015, 09:58   #2
Lioness
Junior Member

Lioness's Avatar

u nas poszly dwa kable do ladowarki w pierwszym tygodniu i na razie odpukac ok , jakies aktualne fotki zacka beda??
Lioness jest offline   Reply With Quote
Old 13-03-2015, 13:42   #3
Padre
Junior Member

Padre's Avatar

Witajcie Loki przedstawił się również na fb Korcą go jeszcze kable czy już znalazł sobie nowy obiekt fascynacji?
Old 18-03-2015, 15:17   #4
anija
Junior Member

anija's Avatar

Send a message via Skype™ to anija

Czy ja dobrze widzę.. Lublin? Chyba za rzadko tu zaglądam. Może kiedyś jakiś wspólny spacer? Bystra pozdrawia

Last edited by anija; 18-03-2015 at 15:22. Reason: Dopisanie treści
anija jest offline   Reply With Quote
Old 19-03-2015, 16:11   #5
Lioness
Junior Member

Lioness's Avatar

Lublin okolice 18.04 aktualne spacerowo?

Last edited by Lioness; 19-03-2015 at 18:21.
Lioness jest offline   Reply With Quote
Old 26-03-2015, 20:15   #6
Zbój
Junior Member

Zbój's Avatar

Dawno tu nie zaglądałem - a jak widać warto. Bardzo chętnie przystaniemy na wszelkie spacerowe propozycje, chociaż szczegóły chyba wygodniej będzie ustalić na prywatnych wiadomościach. EDIT: Wiadomości prywatne wydają się nie działać za dobrze - proponuje więc kontakt mailowy - [email protected]

Postaram się też dzisiaj uaktualnić zdjęcia młodego na dysku sieciowym. Chociaż z ostatniego miesiąca niestety nie ma - mieliśmy małą alergię i brzydko wyglądamy. EDIT: zdjęcia uaktualnione.

Padre - zainteresowanie kablami... ewoluowało. Przestało być zwykłym podgryzaniem kabli, stało się specyficzną próbą dominacji/zwrócenia na siebie uwagi w specyficznych okolicznościach. Za to ściany są smaczne jak się okazuje. A jak fajnie odrywają się listwy przy podłodze. Ubaw po pachy Do tego niesamowicie ubolewa, że nie mieści się już w niektórych miejscach do których lubił wchodzić. No, ale już sięga na blaty w kuchni, więc sobie to w ten sposób rekompensuje. No i jak chce pieszczot to się ładuje bezczelnie na kolana, nie dając spokoju dopóki nie uzna, że ma dość.

Do tego staje się ogromny. Są drobne problemy ze zmierzeniem wzrostu, ze względu na ruchomość, ale ostatnie ważenie wykazało 27,2 przy wyczuwalnych żebrach i wcięciu w talii. Strach pomyśleć jaki będzie jak dorośnie, skoro zbliża się do 30 przed skończeniem pół roku.

Last edited by Zbój; 26-03-2015 at 21:25.
Zbój jest offline   Reply With Quote
Old 27-03-2015, 11:15   #7
darladeiy
Junior Member

Default duzy bedzie

na naszych spotkaniach łódzkich Paweł (jeden z wilczakowców) sam posiadajacy już dorosłego wilczaka samca stwierdził że jak Zima (Winter) w wieku niesperłna pół roku waży mocno ponad 20kg to będzie z niej kawał suki. Z tego co pamiętam to i Hera i Lucyfer do kruszynek nie należą więc trzymam kciuki żeby przed 40stką wyhamował hehe a i sam z obawą patrzę na wagę mojej zarazy.
darladeiy jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules