![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nawet nie jest takim strasznym niszczycielem jak się spodziewałem. Ma na razie, prócz mnóstwa drobiazgów mniej lub bardziej celowo oddanych mu na wyniszczenie tylko 2 pary spodni na sumieniu. Ale kable go korca, oj bardzo.
Co do doznań duchowych - nie sposób się nie zgodzić. Nigdy bym nie przypuszczał, że jestem w sobie znaleźć takie pokłady cierpliwości. Coś napsułem w zdjęciach, link do galerii tutaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
u nas poszly dwa kable do ladowarki w pierwszym tygodniu i na razie odpukac ok , jakies aktualne fotki zacka beda??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Czy ja dobrze widzę.. Lublin? Chyba za rzadko tu zaglądam. Może kiedyś jakiś wspólny spacer? Bystra pozdrawia
![]()
BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch Last edited by anija; 18-03-2015 at 15:22. Reason: Dopisanie treści |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Lublin okolice 18.04 aktualne spacerowo?
Last edited by Lioness; 19-03-2015 at 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dawno tu nie zaglądałem - a jak widać warto. Bardzo chętnie przystaniemy na wszelkie spacerowe propozycje, chociaż szczegóły chyba wygodniej będzie ustalić na prywatnych wiadomościach. EDIT: Wiadomości prywatne wydają się nie działać za dobrze - proponuje więc kontakt mailowy - [email protected]
Postaram się też dzisiaj uaktualnić zdjęcia młodego na dysku sieciowym. Chociaż z ostatniego miesiąca niestety nie ma - mieliśmy małą alergię i brzydko wyglądamy. EDIT: zdjęcia uaktualnione. Padre - zainteresowanie kablami... ewoluowało. Przestało być zwykłym podgryzaniem kabli, stało się specyficzną próbą dominacji/zwrócenia na siebie uwagi w specyficznych okolicznościach. Za to ściany są smaczne jak się okazuje. A jak fajnie odrywają się listwy przy podłodze. Ubaw po pachy ![]() Do tego staje się ogromny. Są drobne problemy ze zmierzeniem wzrostu, ze względu na ruchomość, ale ostatnie ważenie wykazało 27,2 przy wyczuwalnych żebrach i wcięciu w talii. Strach pomyśleć jaki będzie jak dorośnie, skoro zbliża się do 30 przed skończeniem pół roku. Last edited by Zbój; 26-03-2015 at 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
na naszych spotkaniach łódzkich Paweł (jeden z wilczakowców) sam posiadajacy już dorosłego wilczaka samca stwierdził że jak Zima (Winter) w wieku niesperłna pół roku waży mocno ponad 20kg to będzie z niej kawał suki. Z tego co pamiętam to i Hera i Lucyfer do kruszynek nie należą więc trzymam kciuki żeby przed 40stką wyhamował hehe a i sam z obawą patrzę na wagę mojej zarazy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|