Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2015, 21:32   #9
Puchatek
Senior Member

Quote:
Originally Posted by DanielZ View Post
Niestety informacji o deklaracjach brak
Mnie też się ostatnio przykro zrobiło.
Co prawda nie za sprawą FB, ale dzięki "Psu"....
Wyczytałam ostatnio, że nawet dogi niemieckie mają już swój klub i za sobą pierwszą wystawę klubową....
Przyglądając się naszej rasie i rasie tych średnio popularnych "golemowych" olbrzymów, szok jest..."Oni" potrafili się zebrać "do kupy" i stworzyć Klub Rasy.
Nie szukam winy w fejsbukowej prywacie /cokolwiek by tym mianem określić/, raczej wkurza mnie wizja stworzenia Klubu i przyjście "na gotowca" tych, którzy teraz stoją z boku i się zastanawiają i szydzą i dyskredytują jego rangę. Wiem, że Klub -gdy w końcu powstanie- będzie miał sporo do zaoferowania naszym psom i dziwi mnie, że opiekunowie bywający na wystawach nie robią skutecznej propagandy proklubowej...a jeśli chodzi o FB, to dziwi mnie, że Ci którzy mają "miliony" znajomych na całym świecie nie angażują się w udostępnianie raz na tydzień info o Klubie.
Mnie też Danielu trochę przykro...
Chyba powinniśmy jeść dużo bananów....prawdopodobnie poziom serotoniny nam opada.
I pospiesz się z tym udostępnianiem, bo mi się suka starzeje(*).... jeszcze chwila i zniknę z netu razem z nią.

....
(*) -następnym psiakiem będzie lancashire heeler... jest ich dopiero kilka w kraju, ale coś mi mówi, że one szybciej będą miały w Polsce Klub Rasy...
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules