![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
nie wiem, czy to błąd bazy, ale w niej (co prawda bez zdjęć) figuruje jako samiec, nie suka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Member
|
![]()
To chyba błąd w bazie, bo sukę regularnie oglądam na fb i... to suka :P A chyba nie pomyliłam się w imieniu rodowodowym, bo kilka razy to sprawdzałam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Senior Member
|
![]()
Może tak być, że błąd. Spodobała mi się i chciałem zobaczyć inne fotki, ale po wyszukaniu w bazie zobaczyłem, że samiec i zdjęć brak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Member
|
![]()
No w bazie niestety nic nie ma... za to na fb jest ogrom jej zdjęć, praktycznie codziennie świeżych
![]() W takich momentach nie żałuję, że mam tego głupiego facebooka ![]() ![]() Pokażę Wam za to jeszcze kilka pannic, które mi w oko wpadły, a chyba ich tu jeszcze nie wrzucałam ![]() Dea -del Baldo- ![]() I jeszcze jedna Dea ![]() Dea -Branco dei Lupi- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
FEE to jest:
Amy Fee vom Elli-Rudel jej rodowod do zobaczenia tutaj: http://www.wolfdog-database.com/dog/...d=19816&gens=7 To naprawde piekna suczka, poza tym wyglada, jakby byla z pewnego znanego polskiego miotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Member
|
![]() Quote:
Chyba wiem, który miot masz na myśli ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Teraz wiem, dlaczego taka ładna. Ma przecież wspólnych przodków z moim łajdakiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|