|  25-03-2015, 09:11 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Ostrzeszów 
				 |  Ługa II z Peronówki witamy się 

W ramach ożywienia forum przedstawiam nowego członka rodziny Ługę z Peronówki w domu zwaną Leą. Dziecię jest słodko gryzące, ząbki w ręce wbijające   Całą noc przesypia, zaczepia większych i wyje za trzech  gdy zostanie sama :P Jest z nami dopiero od kilku dni więc więcej nie napiszę ale zapowiada się na niezłego urwiska   
				__________________  http://www.veritas-ad-wolf.pl/ | 
|   |   | 
|  27-03-2015, 10:31 | #2 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Okolice Poznania 
				 |   

erendil wrzuć zdjęcia małej, daj się trochę pozachwycać   Jak reszta stada zareagowała na małą  ? | 
|   |   | 
|  27-03-2015, 17:42 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2011 Location: Warszawa / Wilkowa Wieś 
				 |   

Przyłączam się do proźby o zdjęcia kuzynki   Na fb widziałam, że piękna z niej dziewczynka. 
				__________________ Amra Nemo Me Impune Lacessit Czarodziejka Belit Wilk z Baśni | 
|   |   | 
|  27-03-2015, 21:50 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2014 Location: Podkarpacie 
				 |   

Czekamy na zdjęcia małej piranii    
				__________________ ... | 
|   |   | 
|  27-03-2015, 21:58 | #5 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   

Widziałam zdjęcia na FB.    Nie dość, że cudaśna, to jeszcze z wesołymi diabełkami w oczach.  Cześć, mała, w nowym domu! Niech ci się wiedzie!   | 
|   |   | 
|  02-04-2015, 06:23 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Ostrzeszów 
				 |   

Muszę naładować baterie w aparacie-a zawsze o tym zapominam   już jest większa o tydzień, rośnie w oczach. Stado hmmm  Emil otwiera paszczę i wydaje dźwięki grube hehe buranie takie a mała z uciechą biega za nim i wylizuje pychol, Vapi podekscytowana z pytaniem w oczach-co mogę z tym zrobić? Ogólnie bawi się młodą albo z młodą, nie jest źle, myślałam że będzie bardziej dominująca. Tylko że Lea zapowiada się na niezłe ziółko, bo jak przyjeżdża  Sandra z Kirą (Kasbeel II) to jest pokaz dominacji i kołowrotki z burczeniem przez cały czas odwiedzin. Jak będą większe chyba się nie pokochają   
				__________________  http://www.veritas-ad-wolf.pl/ | 
|   |   | 
|  02-04-2015, 20:16 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 Location: Wrocław 
				 |   

Też ją widziałam na fb, naprawdę jest śliczna. Życzę Wam samej frajdy. Przy 3 wilczakach chyba jest prościej, bo skoro przesypia całą noc to pewnie stado ją wymęcza i Ty nie musisz cierpieć ugryzień    | 
|   |   | 
|  09-04-2015, 14:52 | #8 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2015 Location: Warszawa 
				 |   

Zdjęcie też widziałam! Przepiękna.  Z Ayrą to prawie rówieśnice. Niech rośnie zdrowo. 
				__________________ Nemo me impune lacessit | 
|   |   | 
|  14-10-2015, 21:50 | #9 | 
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   

Ja jak to zwykle ja - spóźniona, ale co tam, lepiej późno niż wcale   Co prawda Ługę poznałam już i na FB i na żywo, ale w ramach ożywiania forum witam ulubioną prawie siostrzyczkę i tu na forum   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |