![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
100- deklaracji już mamy. Ostateczny termin zbierania deklaracji dla jeszcze niezdecydowanych 28.08.2015 przy okazji "XIV. Spotkanie właścicieli CzW & XII. Memoriał Hokiego"
http://czw.pl/wstap-do-klubu/ Po 28.08.2015 deklaracje nie będą już przyjmowane. Po przeliczeniu i sprawdzeniu zostaną złożone do ZKwP.
![]() |
#2 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Bardzo fajnie!
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Deklaracja jest nieważna, jeśli nie mamy na bieżąco opłaconej składki. Jeśli Ktoś ma zaległości względem ZK, nie chce już płacić składek -proszę, poinformujcie nas /GI/.
....... Jeżeli nadal wśród nas są Osoby niezdecydowane, ponieważ nie wiedzą na czym Klub ma "polegać", proszę o zadawanie pytań. Do 1.09. już niedaleko, ale jeszcze się zdąży rozwiać wątpliwości i wysłać deklaracje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Termin zbierania deklaracji przedłużamy do 20.09.2015 do wystawy klubowej.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Do Daniela Ziemnickiego -proszę o wysłanie mojej deklaracji do Margo Peron.
Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej Daniel, moją też odeślij proszę do Margo.
Agnieszka W |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
To ja jeszcze "dla potomnych" kopiuje post Daniela Ziemnickiego, aby bylo wiadomo komu "zawdzieczamy" zniszczenie klubu tuz przed jego rejestracja:
"Grupa inicjatywna Klubu Rasy Ceskoslovensky Vlcak w Polsce została utworzona 1 maja 2010r w składzie : • Daniel Ziemnicki • Anna Gałązka • Dorota Puch • Alicja Kraska • Małgorzata Peron • Witold Góralczyk Niestety deklarujący jak i członkowie GI nie wytrzymali próby czasu . Połowa GI nie jest już członkami ZKwP, jedna osoba wycofała się z udziału w projekcie. Ja również wycofuje się z udziału w tym projekcie. Jako że na prawidłowo wydrukowanych i podpisanych deklaracjach widnieje skład Grupy Inicjatywnej , deklaracje te zostaną zniszczone i nie będą dalej przekazywane. Inicjatywę uważam za zamkniętą."
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Agnieszka Grabowska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror