|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Moderator
|
Quote:
A moze bycz kedysz twoja znakoma niebedze tak w okolo chodzicz i powie dla nas s harkoj-czesz-ja jestem kolezanka Ely i Amberka.
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Moderator
|
Quote:
Pavel |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
|
SUPEROWO
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wilczasty : Foto
|
Pinki i ja tez postaramy sie przyjechac tylko do kiedy trzeba sie zglosic.
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Moderator
|
Quote:
Moze bycz ze ja znam twoje koleznku.Nie za bardzo, no moze wem kto ona.Prosze cze ,Ela, daj my jej imie, nazwysko i jeszly ona ma psa wystawowego-jaky to pes.Teras twoja kolezanka jak agent Dzeims Bond nikt niewie jak ona wyglondadzenki |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
Kolezanka to Kasia z Poznania i byla tam z suczka rasy Pies Gorski Pirenejski, takie wielkie biale slicznosci puchate
Ta suczka to kolezanka Amberka z przedszkola Kasia byla w grupie kilku osob z Polski, byli chyba tez z Nowofundlandem i cos tam jeszcze. Ona nie wiedziala wtedy skad Ty jestes i czy my sie znamy Ale na pewno nadrobi to w marcu w Wilnie Byla bardzo zadowolona z Waszej wystawy, dostala jej suczka Undi bardzo ladny opis Czy przyjedziesz do Leszna? Ela |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Moderator
|
Quote:
A jak twoje decizia wedlug CACIBOW? |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
Nie wiem sama...
jeszcze mysle ale mam duza ochote znowu zobaczyc Wilno |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Moderator
|
Dzisiaj byly przyslane zgloszenia i zaplata Nancy i Daniego. Kto jescze bede na wystawach ? Polaci obudzcze sie !!!
Nam jest potrzebna konkurencja .Pavel |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Moderator
|
Quote:
a ja i moja Harka to co-nie konkurencja??? No Pavel ma racje-hei polaci co wy tam robicze-spycze jusz zymnym snem?
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Moderator
|
Pavel, a na jake klasy wpisalasz swoje psy?
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Moderator
|
Quote:
Pavel |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
Uratuje honor Polakow
Jedziemy z Amberkiem do Wilna, jutro wysylam zgloszenie, klasa posrednia pozdrawiam Ela |
|
|
|
|
|
#35 |
|
VIP Member
|
No to wyglada, ze w Wilnie bedzie to interesujacy weekend. I bedzie pobity pierwszy maly rekord wilczakow - 4 zgloszone wilczaki.
Nie jestem na 100% pewna obsadzenia stawki, ale podobno wyglada ona tak: PSY szczeniaki Dany Šedý chlup posrednia Amber Wolf z Peronówki SUKI otwarta Nancy Šedá eminence championy Harmonia Eden severu
|
|
|
#36 | |
|
Moderator
|
Quote:
Pavel |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
Podobno na Litwie snieg do kolan i b. zimno !
Miejmy nadzieje, ze to jest w jakichs halach
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Moderator
|
Quote:
, snieg i mroz nam nieprzeszkadza . Naszy championy sa najladniejszie na sniegu. Pavel |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
Jak mi Amber pozyczy troche futra, to tez moge nie bac sie mrozu
Ale prosze sie nie smiac z wilczasto owlosionej Polki |