Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 18-04-2006, 19:34   #5
KarelKadlec
Junior Member

Ano, Pavle, několik let jsem se aktivně podílel na dění v klubu, připravoval tiskoviny včetně vydání knihy o ČSV, vyrobil logo a nebyl jsem členem klubu, protože se v té době nikdo nesnažil manipulovat hlasování, ani mne nikdo nevyhazoval, když jsem uklízel a topil na bonitacích.
Až přišel řádný člen Pavel Hanuška, a ještě než bylo mé logo přijato konferencí, měl rozjetý obchod se samolepkami a ostatními upomínkovými předměty, kde bylo logo KCHČSV použito bez vědomí vedení klubu nebo mého, a když jem se ohradil, stal jsem se nepřítelem číslo 1, hned vedle Moniky...
V posledních letech jsem ale příspěvky řádně platil, a byl i v redakční radě, kde mne, bohužel, odradila lenost a diletantismus jejích současných členů, proto jsem odstoupil, abych nemusel sledovat, jak partička nedouků ničí mou práci. Totéž se týká kklubového logotypu, ke kterému je zpracován kompletní manuál, ale situace v klubu dospěla tak daleko, že jsem byl nucen zakázat jeho užití, protože nehodlám svou prací zaštítit podvodníky a lenochy. Toť vše...
KarelKadlec jest offline   Reply With Quote

Posting Rules