![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Rozszalala sie mlodziez z Peronowki, do kolekcji Mlodziezowych Championow Polski od dzis dolaczyl Daimonek , z fantastycznym opisem. Opis jak opis- jak wyglada pies , kazdy widzi ale najbardziej cieszy zdanie : UROCZY CHARAKTER
![]() mam nadzieje, ze Margo dotrzyma slowa i w nagrode zafunduje Daimonkowi dwa wielie szaszlyki ode mnie ![]() To juz nie burza...to juz tornado... az strach sie bac jak wedzie gowniarstwo "E" na powaznie ![]() Gratulujemy ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]()
Najserdeczniejsze gratulacje dla Daimoniska. To teraz przed nim prawdziwy sprawdzia wilczakowej urody - Mł. Ch. Słowacji
![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Gratulacje dla Dajmonka. Jestem fanką jego przepięknych oczek
![]()
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Kolo ringu toczyla sie wymiana zdan miedzy Daimonem a Beti i Amonem. Na odleglosc jakos im to nie szlo ![]() Potem czas na Balroga - ten olewal wszystko. Jeszcze mu sie ubzduralo, ze za plecami stoi mu Amberek (pomylil go chlopak z Amonkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem chwila przerwy, podczas ktorej Beti i Zuzia zgarnely ocene wybitnie obiecujaca w szczeniakach. I wchodzimy po raz kolejny. Ali jak to Ali. Wydaje sie niepozorna do czasu, gdy nie zacznie sie ruszac. ![]() ![]() ![]() Na finalach startowalismy w prawie kazdej klasie. Eligo wpadl sedziemu w oko, bo zostalismy wybrani do finalowej piatki, ale Maly przypomnial sobie, ze Przemek wlasnie kupil mu suszone uszy i zamiast stac w decydujacym momencie wyboru, rozgladal sie, gdzie jest plecak... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
To pieknie spisaliście sie, gratulujemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Beti byla w szczeniorach a nie w mlodz jak jest w wynikach
![]() mamy na to jeszcze za 3 tygodnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Tylko musze kombinowac, bo kiedys sedziowie beda mieli mnie dosc "znowu ona".... ![]() ![]() Zwykle to ladnie wychodzi: ![]() Ale czasem taki Balrog rozbudzi sie na ringu, zerknie w gore i w oszolomieniu stwierdzi, ze Bozeny to nie zna..... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ekhem, a fot mojej Kasi z Juziem to nie ma?! Skandal
![]() PS Tak, wiem. Rąk zabrakło...
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Chyba przyjdzie mi zwolnic fotografa.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
....tak samo jak zdjecia BOGowej Alinki... ... i reszty towarzystwa... ![]() Wystawy >> 2006.06.04 - Gorzów Wlkp (PL)
![]() |
![]() |
|
|