![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Kto będzie? My NIE
![]() Moja Mama ma 30 czerwca doktorat i nie mam jak jechać ![]() No dobra, wiem, że są rzeczy ważniejsze od psa...., ale zadowolona bynajmniej nie jestem. Oj, coś w tym roku nie mamy szczęścia jeśli chodzi o wystawy... Ale za to może uda nam się pojechać do Warszawy (i na zawody). Może. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
PSY mlodziez AMON Silesian Wolf champion MAX z Litavske Kotliny SUKI szczeniaki ERESH z Peronówki mlodziez BELIT Wilk z Polskiego Dworu BETI Wilk z Polskiego Dworu posrednia CALLISTO z Peronówki otwarta AQUILA Wilk z Polskiego Dworu
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Witamy i na nos padamy :-))))
Po olsztynie mamy Z Cayo tylko CWC reszta poszłą na konto Aquila wilk z Polskiego Dworu, ale jutro dogrywka w Augustowie mamy nadzieje ze nam szczęscie dopisze. cayo sie powoli rozkreca na wystawach i mkoze w końcu któryś z sedziów to doceni. ... A tym czasem nowe zdiecia z wystawy w Olsztynie stronce Cayo .. zapraszamy :-))) mieliśmy nawet przyjemność i zaszczyt gość na pokładzie naszego krążownika szos przepięknego Amberka , pare kilometrów ale zawsze. Bartek PS jutro relacja z Augustowa:_)!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
To wspaniale, CWC to jest coś
![]() Do zobaczenia jutro :-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ta fotke Cayo mozna by publikowac jako przyklad typowego truchtu wilczaka: glowa jest nisko noszona (u CzW nie moze byc noszona wysoko), grzbiet prosty, ladny przestronny wykrok. Nogi sa pewne, nie uginaja sie na przodzie tak jak przy wadliwych "miekkich nadgarstkach". A nogi trzymane caly czas nad ziemia, czyli tak jak zapisano we wzorcu "lekki, kryjący ziemię kłus, przy którym kończyny znajdują się jak najbliżej ziemi". Bo problemem wielu CzW w jest tzn hackney, czyli ruch, gdy pies podnosi nogi w gore jak kon na pokazach ujezdzalnia - wydaje sie lekki i efektowny, ale jest dla CzW nieprawidlowy....
![]() |
![]() |
|
|