![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
VIP Member
|
![]()
To juz wszystko wiecie, ale jeszcze podsumowujac:
Dzis pod okiem Ali ("Liga czuwa..." ![]() ... przyszedl na swiat nie tylko miot Belci..... Biedna, umeczona i padnieta z wysilku z powodu nieprzespanej nocy Alinka musiala jeszcze nadzorowac, czy wszystko jest OK z Jolly... Jolly chodzila zla juz od wczoraj..... ![]() ![]() Wypadla jedna suczka, a po niej wyskoczyl caly babiniec.... Na koniec pokazaly sie dwa pieski: grzeczne i jakze dobrze wychowane ("Panie prosimy przodem"). W ten sposob mamy wiec 5 suczek i 2 pieski.... Jak widac Jolka postanowila, ze musi ratowac statystyke ilosci pieskow i suczek w miocie, ktora tak bardzo zachwiala Merry Bell... ![]() Pierwsze fotki malych sa juz na sieci: Hodowla >> 2006.07: 'G'-z Peronówki
![]() |
#62 |
love and terror
|
![]()
Cieszymy sie bardzo
![]() Dzis swietujemy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Member
|
![]()
żeby się nie rozdrabniać to tutaj: szcześliwym rodzicom i hodowcom F i G gratulujemy
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Super GRATULACJE. No to macie wesoło
![]()
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
To się nazywa upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
![]() ![]() Będziecie mieli 44 nowe łapki ![]()
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
Witam Felki i Gagatki - no to mamy drużynę piłkarską
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Tmave Zlo
|
![]()
My również witamy. Z wrażenia (śledzenie porodu na bierząco) zapomniałam o konieczności podjęcia oficjalnych kroków mających na celu powitanie ich na tym ponoć najlepszym ze światów. Życzę im (Felkom i Gargamelkom), by wiodło im się lepiej niż naszej reprezentacyjnej drużynie piłkarskiej
![]() Szczególne ściski dla tego jednego piesa (Wrath, obstawiłeś już, który?). Doskonale wiem, co chłopak przeżywał (ja miałam mniejszy zawał, jak rodził się mój rodzynek - Dewinek. Większy był, jak się okazało, że sunia jest jedna bo M&P do końca trzymali mnie w niepewności ![]() Całujemy gorąco i ślemy kolorowe wstążeczki pocztą kurierską!
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]() ![]() Osiwialem, kiedy jedna po drugiej wyskakiwaly same suczki ![]() 1 ok...2 -jeszcze spokojnie- trzecia, czwarta...(tu juz zaczalem przekonywac sie, ze moze tak musi byc) i wyskoczyla piata - to sami wiecie...swiat sie skonczyl ![]() Margo powiedziala: cos jeszcze jest w drodze... ![]() Nadzieje ozyly - po 10 minutach Margo napisala do mnie na GG: "mam cie zalamac?" ![]() ![]() Pozniej okazalo sie, ze sie, najnormalniej w swiecie perfidnie znecali ![]() ![]()
![]() |
#69 |
VIP Member
|
![]()
Normalka... hartuja Cie.. potem bedzie juz tylko ...trudniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Distinguished Member
|
![]()
Wszystkiego, czego życzyłam Fajnym Felkom życzę też Gondorkom, o jakże pieknie brzmiących tajmniczych imionkach...
Niech się dobrze chowają i rosną zdrowe i dorodne! ![]() A jak zamierzacie rozróżniać które czyje, jak już zaczną wyłazić z nór? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Senior Member
|
![]()
Tak to vám moc gratuluji. Mamině držím palce, ať všechno zvládne a tobě Margo držím palce, abys našla dobré majitele, kteří nám ty Kondorky dostanou do chovu. Budeme je potřebovat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Distinguished Member
|
![]()
Sprawdziłam etymologię pieknych imion G i doszłam do wniosku, że Garuda powinna niejko automatycznie dostać na całe zycie darmowy bilet narodowych indonezyjskich linii lotniczych
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
|
![]()
Gosiu mozemi poproszyc o wytlumaczenie imion u psiakow?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Moderator
|
![]()
a ja juz znalazlam swojego krzesznego syna-Geryon bedzie moj, bo imie ma "moje" z mitologii starej Grecii. Moze tak byc? ja bede na nim czuwac dlugo, dlugo dopoki wyrosznie z niego gygant
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Wrzućcie sobie do googla imionka szczeniaków i wszystkie diabelskie strony Wam wyskoczą z dokładnymi opisami diabłów, demonów i starożytnych bóstw! I linii lotniczych Garuda w Indonezji! ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
|
![]()
Wies, Rona, ja juz sama znalazlam jakie imie co znaczy, tylko mnie teras interesuje dlaczego takie one sa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
A bo Peronówka to taka sekta okultystyczno-satanistyczna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Junior Member
|
![]()
A już myślałam, że przynajmniej w miocie G będzie parę imion szlachetnych paladynów i pięknych pań rodem z arturiańskich legend, czy aniołów, bóstw światła i urodzaju...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|