Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Thread Tools Display Modes
Old 27-07-2006, 00:31   #11
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Rona
A jak zamierzacie rozróżniać które czyje, jak już zaczną wyłazić z nór? Zaufacie sukom, że same rozpoznają, czy zdecydujecie się na wczesne chipowanie?
Nie bedzie zle... Narazie idzie mi latwo. A do czasu jak wroce to maluchy beda siedzialy ze swoimi mamami. A potem...
.... potem to juz kazdego idzie poznac..... Bo kazdy psiak jest inny.... Nawet jesli na pierwszy rzut oka wygladaja tak samo...

Quote:
Originally Posted by Hanka
a tobě Margo držím palce, abys našla dobré majitele, kteří nám ty Kondorky dostanou do chovu. Budeme je potřebovat.
Kazdy wlasciciel sie na to juz zgodzil... Wiec jak psiaki beda zdrowe to do hodowli pojda...

Quote:
Sprawdziłam etymologię pieknych imion G i doszłam do wniosku, że Garuda powinna niejko automatycznie dostać na całe zycie darmowy bilet narodowych indonezyjskich linii lotniczych
No ja nic bym przeciwko takiej ofercie nie miala..... Choc nazwa szczeniaka nie pochodzi o linii, ale ma to samo zrodlo...

Quote:
Originally Posted by wolfin
Wies, Rona, ja juz sama znalazlam jakie imie co znaczy, tylko mnie teras interesuje dlaczego takie one sa?
Takie "zle"? Bo wilczak nie moze byc ciepla klucha - imie musi byc albo mile, albo pelne energii.....

Quote:
Originally Posted by Canis_lupus_husky
hehe a tu znowu bestie z piekła rodem, no i linie lotnicze w Indonezji
Pamietaj, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia... I czasem piekni bogowie sa przez innych uznawani za wladcow piekielnych... I taki los trafial sie przez wieki wielu bostwom...
Wiec te imona nie sa takie piekielne, jakby sie wydawaly...

Quote:
Popatrz na takiego Balroga - w domu poczciwy Juzio przez "u otwarte" , a tylko pojwi się na wystawie, a jego szatański, wilczy wdzięk od razu porywa sędziów...
Wlasnie...... Choc to nie jego wdziek porywa sedziow tylko dziwne rzeczy sie dzieja konkurencji..... wiadomo...Balrog ma swoje sposoby, aby auta nie odpalaly, korki na drogach sie robily i inne cuda przytrafialy...

Quote:
Originally Posted by Wrath
Margo przed snem zrobila jeszcze nowe fotki
Fantastycznych i Gamoni
...a przed wyjazdem dojdzie jeszcze caly zestaw...

Quote:
Originally Posted by alakra
Nie mogę się już doczekać spotkania w Peronówce! Ale będzie z nimi zabawa!
A jak to podbije srednia wilczakow na spotkaniu....

Quote:
Originally Posted by Konrad:)
a małym Wilczakom życzę aby trafiły do dobrych i wyrozumiałych właścicieli.
Oj, tak... WYROZUMIALYCH i majacych ANIELSKA CIERPLIWOSC.....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules