Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2006, 15:12   #11
monikasz
Junior Member

monikasz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ori
Monika - pisze Ci co sama wiem, mysle ze osoby ktore sie kwalifikuja (pojedyncze w Polsce) zostaly osobiscie poinformowane, jesli nie to moze zrezygnowano z eliminacji, jesli ktos jest zainteresowany moze przeciez zadzwonic do oddzialu i wszystkiego sie dowiedziec
startowac moga do eliminacji nie ci ktorzy dluzszy czas sa w "2", tylko ci ktorzy maja 2 oceny doskonale w "2", bo tylko oni kwalifikuja sie do "3"
nie traktuj moich slow jako oficjalnego komunikatu, jak jest dokladnie dowiedziec sie mozna w oddzialach
Cieszę się, że się odezwałaś, bo dzięki temu mogłam dowiedzieć się czegoś więcej, chociażby kto będzie sędziował. Jak ostatnio byłam w swoim oddziale, to "kompetentna" pani miała niewielkie pojęcie na temat organizowanych zawodów obedience w najbliższym czasie. O Łodzi nie było mowy ... Na pewno wiedziała, że we wrześniu są zawody obedience w Zielonej Górze Początkowo się wybierałam do ZG, ale oceniałby nas znów ten sam sędzia co poprzednio, no i ostatecznie - ślub koleżanki stanął nam na drodze
Część osób dzięki tej informacji zgłosiła się na zawody dzwoniąc i dowiadując się bezpośrednio w oddziale łódzkim, także masz rację - dla chcącego nic trudnego

Quote:
Originally Posted by Ori
co do regulaminu - powinny byc wg nowego, jak bedzie - zobaczymy
A czy jest gdzieś dostępna oficjalna nowa wersja regulaminu ? Chyba znów jestem niedoinformowana
monikasz jest offline   Reply With Quote

Posting Rules