|   |   | 
| 
 | |||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  01-10-2006, 10:56 | #1 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |  Dorodziny Tinki 

Dzisiaj Tinka, alias Antosia, alias wilczakowata sierotka czyli  Nestorka Wolfdoga obchodzi swoje 13 DORODZINY (niestety nie znamy daty jej urodzin  ) 2 października 1996 dołączyła do naszej rodziny malutka szara psinka.. nawet nam się wtedy nie śniło, że może okazać się wilczakiem, mało tego, nawet nie wiedzielismy o istenieniu takiej rasy! Pierwszy spacer po kwarantannie:  Od razu podbiła serca wszystkich domowników, naszych przyjaciół i sąsiadów, choć broiła jak każdy szanujący się szczeniak... zawsze jednak wiedzieliśmy, że nie była zwykłym psem...  Potem wydoroślała i przez wiele lat wiodła życie bardzo pracowitego psa: pomagała mi w moich obowiązkach zawodowych:  Przede wszystkim jednak sprawdziła się jako pies geologiczny. Tę swoją rolę traktowała bardzo odpowiedzialnie i z poświęceniem:  Obecnie jest już na psiej emeryturze i pomimo, że w lecie poważnie chorowała (przeszła zawał serca  ), teraz jest znów w niezłej formie i dokazuje jak młódka:   Figury mogłaby jej pozazdrościć nawet Miss Czech ups... Miss Świata - oczywiście gdy będzie w jej wieku  !  Oto nasza solenizantka i jej bukiet urodzinowy: 13 kabanosów na 13 urodziny     | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 11:25 | #2 | 
				 |   

Oczywiście pomyliłam rok... Tinula przyszła do nas w 1993 roku!
		 | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 11:50 | #3 | 
| Member |   

Brawo super nono super tort niech nam żyje 200 lat         Załanasza psioludzka rodzinka 
				__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 13:06 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2006 Location: ndg 
				 |   

no to śpiewamy   sto lat, sto lat... albo, co będę żałować - niech ma i 200   a do zjadania bukietu to się coś niemrawo zabiera   
				__________________ http://rotten.forest.w.interia.pl Dzi¶ jestem Pani± ze Zgni³ego Lasu. Jutro bêdê py³em na drodze... mo¿e pewnego dnia wpadnê Wam do oczu... | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 15:37 | #5 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

składamy Szacownej Solenizandce życzenia 200 lat w zdrowiu i świetnej formie!! By cieszyła właścicieli jeszcze wiele lat Hip HIp Huraaaa!Tinka na zdjęcia wyszła niesamowicie wilczo..jeszcze raz hip hip hurrrraaaaa
		 | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 15:42 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2006 Location: ndg 
				 |   

a jakie oczy na 5. zdjęciu    super odbicie światła   
				__________________ http://rotten.forest.w.interia.pl Dzi¶ jestem Pani± ze Zgni³ego Lasu. Jutro bêdê py³em na drodze... mo¿e pewnego dnia wpadnê Wam do oczu... | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 19:37 | #7 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

100 lat, 100 lat!!!!!!!! Tinka rulzz!         | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 19:51 | #8 | |
				 |   

Dzięki wielkie za życzenia!!! Quote: 
 2. Pomimo wieku Antosia nie ma jeszcze demencji i polecenie "nie rusz, nie wolno" świetnie rozumie, podobnie jak "weź sobie"      To była jedna z pierwszych rzeczy której jej nauczyłam i przydawało sie, oj przydawało się nieraz!   | |
|   |   | 
|  01-10-2006, 20:48 | #9 | 
| Junior Member |   

100 LAT!  Pieknie wyglada! Zyczmy sobie, by nasze psy w jej wieku mialy taka forme !  PS. Spaniel mojego dziadka dozyl 17stu lat - tak wiec wszystko przed wami! (a byl biernym palaczem ) 
				__________________ Pozdrawiam Adrian i Gothmog alias Guard *Nie będzie Julią wierną na balkonie... | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 22:19 | #10 | 
| Junior Member |   

sto lat sto lat niech żyje żyje nam, wszyatkiego najlepszego dla Tinki, i oby żyła w zdrowiu i takiej swietnej formie jak najdłużej!!!!!!!!!!!! zdjęcia są śliczne, Tinka wygląda super, pozdrawiam serdecznie

__________________ [img]  [/img] | 
|   |   | 
|  01-10-2006, 23:51 | #11 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Wszystkiego najlpeszego Tince :-))))
		 | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 03:18 | #12 | 
| Member |   

Wszystkiego najlepszego Tince. To co najlepsze oprócz 200 lat (a co nie będę gorcza) to już ma. To jej kochająca właścicielka.  Pozdrawiamy 
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 09:33 | #13 | 
| VIP Member |   

Uf. w koncu mi wolfdog zadzialal. Niniejszym wiec lece z najserdeczniejszymi zyczeniami dla nastarszej uczestniczki :  Kochanej Antosi, Dobrego Duszka nie tylko Krakowa  Niech Tinka zyje jak najdluzej, w jak najlepszym zdrowiu, z wiecznie usmiechnieta mordka bo wie, ze jest w kochajacym domu  Sciskamy dorodzinowo (Chey z dystansu aby nie stresowal dostojnej jubilatki). slemy mnostwo buziakow i dla Tinki i dla jej Rodzinki Gaga, Roman i Chey | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 09:59 | #14 | 
| Junior Member |   

Najlepsze życzenia dla Tinki - sto lat niech żyje nam!  A dla takiego bukietu kabanosów warto czekać nawet cay rok! No, niezła forma! Gratulujemy!       | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 17:34 | #15 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2004 Location: Warszawa 
				 |   

Dla kochanej Tinki spełnienia wszystkich marzeń życzy Oskar z rodziną
		 | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 19:07 | #16 | 
| Junior Member Join Date: May 2005 Location: Puszcza Białowieska 
				 |   

Wszystkiego najlepszego ode mnie i Luny    | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 20:50 | #17 | 
| VIP Member |   

Wreszcie udalo sie mi polaczyc do internetu (nie jest super, ale wazne, ze jest) i polowa Peronowkowego stada dolacza sie do NAJSERDECZNIEJSZYCH zyczen dla Tinki (Ali tez    )... 
				__________________ | 
|   |   | 
|  02-10-2006, 21:55 | #18 | 
				 |   

Dziękujemy wszystkim bardzo serdecznie za piękne życzenia, Antosia była wzruszona    Swoje święto spędziła na pływaniu:   bieganiu:   pozowaniu:   oraz na ćwiczeniach umysłowych:   I tylko raz wiek dał się we znaki i pan musiał troszkę pomóc wygramolić się na murek⌠  | 
|   |   | 
|  03-10-2006, 07:40 | #19 | 
| Moderator |   

hej, 100 lat i nawet wencej zyczimi Tynke seredczne i my: banda wilkow z Litwy. Gratulacje   | 
|   |   | 
|  08-10-2006, 08:23 | #20 | |
				 |   Quote: 
 | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |