Quote:
Originally Posted by Romano
Tak tedy slecna Margo (pani nebude, protoze takovou dylinu si nikdo nevezme).....
|
Romano,
dotad sie nie odzywalem, siedzialem cicho bo nie za bardzo jestem w temacie ale musze napisac :
jesli juz zaczynasz rozmowe na forum innego kraju to musisz przestrzegac pewnych zasad. Wzajemny szacunek dla zwyczajow panujacych w danym spoleczenstwie jest wymagany bezwzglednie! Mozesz sie zupelnie nie zgadzac z Margo - nie moja sprawa ale nie masz prawa w taki sposob zwracac sie do
KOBIETY! Jesli tego nie wiesz to Ci powiem: w Polsce mezczyzni szanuja kobiety i nawet jak sa na nie bardzo zli to NIGDY nie pozwalaja sobie na uwagi w takim stylu , w jakim Ty napisales! Nie zgadzam sie abys pisal tu i obrazal jakakolwiek kobiete! Jesli tak robisz w zyciu i jesli Twoje kolezanki maja to w nosie- Wasza sprawa, ale z kazdym Polakiem bedziesz mial wojne, jak bedziesz tak sie wyrazal o kobiecie. Czy to jest jasne?
Nie wiem dlaczego tak piszesz- moze chciales poderwac Margo a ona spuscila Cie na drzewo? Teraz Ci zal? Mscisz sie?
Jesli poznala Cie to ja, po Twoich tekstach przyznaje jej racje...
radze Ci- uwazaj jak piszesz.. my tego tolerowac nie bedziemy!!!