|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  05-04-2004, 13:10 | #21 | 
| VIP Member |   

I my przylaczamy sie do gratulacji i pozdrowien. Szkoda, ze jak na kazdej wystawie panowala taka nerwowka. W tym momencie spotkania sa o wiele lepsze - dopiero tam jest szansa by cichutko usiasc i porozmawiac...   Pozostaje wiec przeprosic kazdego, z kim nie bylo czasu dluzej pogadac. Nadrobimy to w Lodzi!!!   
				__________________ | 
|   |   | 
|  05-04-2004, 14:20 | #22 | 
| VIP Member |   

Ah, po sedziowaniu w Warszawie spotkalismy Botiska. Maly rosnie jak na drozdzach. Wygladem bardzo wdal sie w ojca (jak chyba wszystkie psy z tego miotu), ale juz teraz widac, ze charakterem podobny jest do poprzednich szczeniakow: szalony, nie potrafiacy usiedziec na miejscu i ciaagle glodny...   Ciekawa jestem jak zareaguje na widok Amberka - bo pewnie spotkaja sie na spotkaniu w Lodzi...   
				__________________ | 
|   |   | 
|  05-04-2004, 19:11 | #23 | 
| VIP Member |   

Chciałam uprzejmie donieść, ze zakupiłam dzis (pod naciskiem) pierwszy w zyciu egzemplarz Super Ekspresu - Alex zadzwoniła, że własnei znalazła sie ze swoimi białymi ale nie tylko     Otóz Amberek jes na rozkładówce - Ela powinnas tylk zrobić im awanture , że Ci głowe obcięli   Amber widnieje jako pies wg redakcji Najniezwyklejszy Jednym słowem - poszło w Polskę i kariera przed Wami pozdrawiam Gagai Giga | 
|   |   | 
|  06-04-2004, 00:31 | #24 | 
| VIP Member |   

He Ela - mam cos dla Ciebie z pozdrowieniami od Gagi...     http://www.superexpress.pl:8080/arch...element=177253 (dzis juz bez zdjec - wczoraj jeszcze byl na nich Amberek) 
				__________________ | 
|   |   | 
|  06-04-2004, 21:41 | #25 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Poznań 
				 |   

z malym opoznieniem (dzieki wszem znanej firmie telekomunikacyjnej...) GRATULUJEMY WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM WYSTAWY                                 | 
|   |   | 
|  07-04-2004, 00:23 | #26 | 
| Senior Member |   

Mam te strone jeszcze ze zdjeciem (oczywiscie od Gagi), wyslalam Ci ja dzisiaj na osobiste, mozesz wlepic     | 
|   |   | 
|  07-04-2004, 00:28 | #27 | 
| Senior Member |   

Myslalam ze mam     oni to tak szybko zmienili, nie wiem czemu wyrzucili zdjecie, szkoda mi go! | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |