Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2004, 11:01   #1
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Ech to nietylko wy macze w domu "mordercow".
Ehhhh.....jedyny morderca w naszym domu to Dora - mieszaniec owczarka niemieckiego. Ale ona ma prawo byc taka - wychowala sie w kojcu i tam spedzila cale zycie (do momentu, gdy ja dostalismy). No i teraz nie ma pojecia jak sie bawic z innymi psami, czy jak wyglada psia "mowa"...

Quote:
To na ostatnym takym obozu moja mala Harka perwszy raz w zycziu perwsza zrobila napad na suku ON.No wszystko Ok obe zdrowe.
U nas wszystko jest w normie. Jesli psy maja jakies atypatie to chodzi o konkretne osobniki. To jest tak jak u ludzi...
Tylko z Belka sa schody, bo ona nie lubi...WILCZAKOW... Tzn panow owszem, szczegolnie tych pewnych siebie no i przystojnych... Jest tez swietna mamka naszych szczeniakow i oba mioty to ona wychowywala. Ale za innymi nie przepada. Smiesznie to kontrastuje z jej milosci do innych ras - szczegolnie malych i czarnych. Az sie zastanawialismy, czy nie dokupic jej mysliwskiego teriera do towarzystwa...

Quote:
I teras na wystawach ja muszcze pooglondacz pro Harku-bo ta bestia bardzo "penkne" patczy na wszystke take ryze stworzene jak shelty, spytcy i tomu podobenstwa
Ach no ja jusz wem-te wszystke male -jak lysy
My na szczescie nie musimy tak uwazac. Tzn rozgladamy sie, bo rozne psy trafiaja na wystawy...
A Harka zachowuje sie jak nasz znajomy Greenland Dog - fajny piesek, ale podobno wszystko co male do dla niego biegajaca ofiara...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules