![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ale Danielo, nedělej ze sebe hloupou. F1 generaci nechala zapsat malá skupinka členů KCHČSV tajně, bez vědomí klubu, takže samozřejmě před zápisem se k tomu těžko mohl vyjádřit. Když se vše provalilo, následovaly bouřlivé reakce v českém klubu, které mimo jiné zjevně vedly k tomu, že někteří nebyli zvoleni do výboru KCHČSV. KCHČSV dostal krátce po tom, co Mutary byly na bonitaci, oficiální protesty KCHČSV slovenského a německého. Takže prosím, nelži. F2 je zapsána opět tajně, bez vědomí kohokoliv a opět pod falešnými ůdaji.
Mutary jsou řádně zapsané v registru plemenné knihy a zápis proběhl skutečně na žádost pana Karla Hartla, který plemeno ČSV dovedl až do současnosti v takové podobě jak je známe a určitě k zápisu měl dobrý důvod, který jsme si na klubové schůzi poslechli. Že se "vše provalilo" není ani tak chyba v zápisu do RPK, ale tvá snaha vše skandalizovat a bohužel část nezasvěcených ti na to skočila, protože nechápou, že by tím pan Hartl podváděl hlavně sám sebe. Já osobně projektu Mutara fandím, protože už i u ČSV se projevily některé známky degenerace díky úzké chovné základně, bylo nutno zpřísnit selekci a osvěžení krve vznikem nové linie by plemeni určitě prospělo. Tobě se ale, Pavle, podařilo vše postavit na hlavu a z šance na zlepšení chovu se stal rázem podvod s vesmírnými důsledky, takže vysoce odborná a náročná práce "malé skupinky lidí" je opět trnem v oku těm, kteří nechápou základní pricipy chovatelství a jsou ochotni obětovat čas a energii, aby tuto práci znehodnotili. Já ani moje partnerka nejsme již členy klubu a pravděpodobně se jimi už nestaneme, protože i hobby se musí dělat s dostatečně odborně zdatnými a mravně přijatelnými lidmi.. A ještě drobnost, údaje v tvé databázi jsou nadále neúplné a nepřesné. Tato nepřesnost se sice týká pouze mé Sněhurky, ale věřím, že by se našly i další neúplné, nepřesné nebo jinak jemně zmanipulované informace. Karel Kadlec |
![]() |
![]() |
|
|