Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wilki i wolfdogi

Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano...

Thread Tools Display Modes
Old 14-06-2004, 20:44   #12
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Fiu fiu...koleżanka szaleje - złote bransoletki po 1000 zł
A wracając do tematu - tu chyba nie chodzi o status zwierząt ( no opłakany jest - fakt) a ardziej o takie dziwne poczucie - sama nie wiem czego . Bo tak : mam psa- wyszedł kundelek choc miał byc champion i co ? Zażądam odszkodowania? Jedyne co zyskam to ogólne potepienie bo pewnei jestem snobka, zwierząt nie kocham i nie zalezy mi na psie jako takim a bardziej na mozliwości pokazania się .......Z drugiej strony - jeśłi kupujesz bez sprawdzenia ( rodowód itp) to Twoje ryzyko - i tak pewnie postawiłby sprawę sąd. Wiedza o rasowości - jak to sprawdzic nei jest jakoś specjalnei ukrywana- przeciwnie - w internecie Ci tego pod dostatkiem więc za przeproszeniem jeśli kupujesz onkopodobnego wilczkaa to jestes traba i miej pretensje do siebie
Trabi sie na prawo i lewo jak sparwdzać kupowane mieszkanie, samochód czy psa ...to nie ! Ludzie głuchną na te informacje i wiedza lepiej - a oszuści na tym zarabiaja
pozdrawam
Gaga z Gigą
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules