![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ciekawe, ile takich pantofelków zostało "sprawdzonych" zanim odnalazł się ten właściwy...
![]()
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tmave Zlo
|
![]()
Dewi w ogóle nie czuje mięty do butów. Zeżarła rąbek moich skórzanych kapci i tyle. Acha, jeszcze poszły sznurówki i rąbek pięty w jednym adidasie. Więcej NIC. W osłupienie wprawiła mnie, gdy otworzyła szafę, w której stały skórzane buty Andrzeja. Buty zostały nietknięte. Wyjedzone zostało tylko pudełko....
Buty są tylko noszone na znak radości z przyjścia Państwa do domu ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dewi w ogóle nie czuje mięty do butów
... znaczy, brzydzi się... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Chey zezarl kilka butów, ale nie pamietam juz ( oprócz jednych, których nędzne resztki mam uwiecznione na foto) w jaki sposób dokonywał eksterminacji obuwia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
U nas Jadiel też wkracza w okres pożerania butów.
Dzisiaj wyrwała cały środek z papucia upodobała sobie te buty które najbardziej śmierdzą i próbuje je skonsumować od środka beee paskudztwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
Buty Vargowi nie smakowały.
Ale bardzo drogie okulary to i owszem...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Edit: Niektore psy uwielbiaja wylizywa palce u nog :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Tzn. dokończyła dzieło z wczesneggo szczenięctwa na moich i dla zrekompensowania długiego okresu nie jedzenia butów wyciągnęła Agaty i pewnie dlatego, że szmaciane to na klapek przerobiła tylko jeden... Generalnie też preferuje tylko prawdziwą skórę (jeśli chodzi o pożeranie -bo do recyklingu nadają się wszystkie). Zostawiała tylko podeszwę, a wszelkie syntetyczne dodatki typu rzep albo plastikowe naszywki zwracała średnio po dwóch dniach ![]() Oprócz butów z ciekawych rzeczy to znalazłem kiedyś na przedpokoju ładną mosiężną sprzączkę po kilku dniach zastanawiania się z jakiej rzeczy ona pochodzi dałem sobie spokój aż do czasu kiedy zacząłem szukać paska od nachrapnika z końskiego ogłowia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
końskie rzeczy uwielbia, ten zapach.... mmm pycha... jeśli przyniosę coś do prania, czaprak, derkę to tarza się w tym i ślini ![]() skórzane i zamszowe sztylpy to jego szczyt marzeń i musze chować bo i tak już w każdych mam wywietrzniki i poobgryzane paski. Jedynie nietykalne jest stare ogłowie które wisi na poręczy (jak był malutki zrzucił je sobie na głowę i oberwał ciężkim wędzidłem, teraz omija je łukiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|