![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pszczyna byłaby super, Katowice to też 25 minut jazdy, ale jura ![]() W Bielsku jest wiele fajnych miejsc gdzie puszczam luzem swoje psy, ale jest to dość nerwowe bo robic tego nie można więc cały czas muszę mieć oczy i uszy szeroko otwarte ![]() Swoje psy puszczam na łąkach wokół firmy to kilkadziesiąt pustych hektarów i nawet płynie potok, ale trafia sie dziczyzna i psy mogą pogonić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nad zalewem Łąka miejsca z dostępem do wody okupują ,,serfiarze,, i
plazowicze a miejsca trudno dostepne wedkarze. |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
myślałam myślałam i coś mam
http://jadiel.zperonowki.pl/v/wszyst...avId=x3b8653db dzisiaj rano pojechałam na sesje zdjeciową i możecie sobie zobaczyć teren. Pierwsze miejsce to Wojkowice miejsce praktycznie zapomniane przez ludzi no może nie całkiem bo niekiedy dzieciaki się tam kąpią , nie ma tam żadnych atrakcji widoki tez nie są szokowe takie tam Jak coś to mogę przywieść drzewa i zrobimy sobie ognisko w upale ![]() 1 zdjęcie -wchodzimy 2,3,4 - strumyczek do kostek albo trochę więcej 5-14 - widoki 15-17 -widok z ulicy Drugie miejsce to rzeczka między Pogorią a Preczowem 18 - rzeka 19 - tu chciałam wam pokazać jaki jest brzeg , starsze Czw powinny dać sobie radę ale młodsze nie koniecznie 20-24 -teren koło tej rzeczki dosyć wysoka trawa nikt tam nie kosi 25 - to już nowa pogoria te miejsca z trawą są zawsze puste nawet w niedziele natomiast na wale jest asfalt i tam jest tłoczno rolki rower spacerowicze 26 - jest jedno miejsce gdzie nikt z ludzi nigdy nie wchodzi i tam byś my mogli puścić nasze psy ,ale no włśnie ale będziemy jak na patelni 29 - brzeg nowej pogori wszędzie taki sam psy na pewno nie pójdą się tam kąpać powód ostre kamienie 30-31 - przejście z nowej pogori do starej tutaj ludziska chodzą tylko po tych wydeptanych ścieżkach a terenu jest nawet spory tylko trawa nie koszona i do lasku można wbiec myślę że to by mogło być to , co do wody to przechodzimy wał niestety musimy zapiąć już swoje pociechy bo tu już ludziska się opalają 32-33 - mniej zaludniona plaża choć nie zawsze i tutaj może udało by nam sie wykapać nas i psy ![]() ![]() wszystko to co piszę o pogori mieści się praktycznie co 5 no może 10 minut odległości od siebie Z tej plaży ze zdjęcia 32 możemy zrobić lanserke na plaże właściwą to ok 15-20minut piechotą w śród drzew są tam budki z jedzeniem salon gier mini golf (panbol)-wiecie o co mi chodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ja zdecydowanie preferuje miejsca gdzie nie ma ludzi, Aman jest bardzo przyjaźnie nastawiony i niestety potrafi skakać na ludzi. Więc im bardziej odludne miejsce tym lepiej - głosuję na Wojkowice.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ja w niedziele odpadam
mam o 13 pierwszą lekcje pływania z 3 miesięcznym maluszkiem no i do Wojkowic to trochę daleko ![]() czas podróży to dla mnie wyjść i zejść z Szyndzielni, Magurki itp ![]() udanej zabawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
To zostałyśmy we dwie ,może jeszcze jedna osoba do nas dołączy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |