![]() |
![]() |
|
Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ir Brukne
|
![]()
Vike nepasigiria, tai aš pasigirsiu: visą savaitgalį Bruknė praleido su broliukais - Vaidylka ir Girium. Prisidūko visi tiek, kad jaučiu ir šiandien miegos. Vaidylka tai toks saldofonas, ale dūkdamas man gražiai ranką krimstelėjo, vaikštau darbe kaip liūtų tramdytoja su baisia mėlyne
![]() ![]() Dažniau tokių susitikimų... Tik nuotraukų kažkodėl neturim ![]() Sauliau, gal sesė kada norėtų susitikt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Sveiki,Tolokai nusigrude buvot savaitgali.Mes tai namuose savaitgali praleidom.UZsiregistravom i Silute,bet tiktai sekmadieni atvaziuosim kelioms valandoms.O del susitikimo tai galim siandiena kokia 19 val. ?kaip Vaiva manai?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ir Brukne
|
![]()
Mes ne tolokai, jie tolokai
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Aha, mes buvom tolokai, bet begalo smagiai.. kad dažniau taip..
![]() ![]() ![]() Sauliau, o kodėl jūs tik sekmadienį? Gi žadėjot abi dienas registruotis, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Labai labai labai aciu Vikei,Vykiui ir Vaivai pasirupinusiems mano zveriuku,grizo labai pavarges,netgi nebenorejo tradiciskai begt paskui masina ir maudesi tik truputi(praeita kart neislipdami apie valanda maudemes i kranta nejo ir paskui mane plauke tol kol cypt pradejo kai bangos ji apsemdavo,tai issigandau,kad nepaskestu ir turejau pats nebesimaudyt,kad tik jis nelystu).Surenciau sioki toki voljera kur jam tikiuosi neteks ilgai gyventi,nes sirdi spaudzia girdint kaip jis staugia isvaziuojant,bet dar teks pakentet,nes manes dar nepervede dirbt i Klaipeda.Si savaite tai visai sportiska- savaitgali vaziuosim svest Rasas,tai velgi laukia keturios paros miske su maudynemis upeje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
"tradiciskai begt paskui automobili?"
kas CIA do ismislas? p.s. Benai voljeras neislauziamas? spyna kabinsi? na cia kad suns nepavogtu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Sauliau, o kodėl jūs tik sekmadienį? Gi žadėjot abi dienas registruotis, ne?[/quote]
Mano tevuko penkiasdesimtmetis bus svenciamas penktadieni ir sestadieni, tai todel ir negaliu sestadieni.Registravausi tai dviems dienoms,bet realiai busiu tik sekmadieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Aaa.. na, bet smagu, jog bent trumpam atvažiuosit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
joks cia ismislas, tiesiog prie mano sodo yra keliukas iki juros,juo niekas nevazineja,tai mes ten sportuojam - Girius issoka is masinos ir bega paskui ja,o as vaziuoju spausdamas apie 40 km/h,vaziuoju kartkartem sustodamas ir pasiulydamas ilipt atgal,jei nelipa, vaziuojam toliau ir taip iki juros,o ten einam maudytis.Ta vieta gaunas tarp Karkles ir Giruliu,todel ten beveik nebuna zmoniu,o ir tie kur buna dazniausiai atsiveda sunis,pasimaudom kokia valanda ir atgal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|