|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Distinguished Member
|
Rona dziękuje w imieniu Varga
My też bardzo dziękujemy za spotkanie, oj było wesoło Co prawda wystawa dla nas była raczej nieudana, bo, jak to pani Sędzina stwierdziła, w Polsce jest już na tyle dużo CzW, że do hodowli można wybrać na pewno lepsze To była nasza pierwsza wystawa od chyba zeszłorocznej w Białymstoku, także mieliśmy okazję poznać mnóstwo nowych psów Także za spotkanie jeszcze raz dziękujemy i wszystkich pozdrawiamy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
MAGDA - KOCHANY GALICYJSKI WILKU, Uszy pieką nas ze wstydu - za gapiostwo, a powiem nawet dosadniej - starcze niedołęstwo Bardzo, bardzo dziękujemy za PUCHAR - piękny, bo ze SZCZEREGO, WIELKIEGO SERCA ! Zajmie szczególne miejsce wśród trofeów Eurysia. Odebraliśmy go w ringu z absolutnym przekonaniem, że na plakietce jest, jak zwykle, napisane BOB - Kraków 2007. Rutyna nas pogrzebała. WYBACZ. PIĘKNY PUCHAR, PIĘKNY GEST - WIELKIE DZIĘKI GALICYJSKI WILKU .A Euryś kocha Donkę .
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Po pierwsze- statystycznie wychodzi, że zawsze się kiedyś bdb zarwie No i last but ot least : pies to charakter a nie futro. W zyciu najwazniejsze jest porozumienie a w tej dziedzinie ,jak było widać spokojnie możecie iść do dowolnie obsadzonej konkurencji. Głowa do góry i czekamy na Was w lipcu w Warszawie ps... jak się obrobię to Ci podesle pare ładnych fotek Varga |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Bardzo miło było spotkać dla mnie nowych właścicieli, zobaczyć jak porosły te maleństwa z zeszłego roku z Późnej, wtedy to moja Ereshka była większa od nich a teraz....
|
|
|
#5 |
|
Distinguished Member
|
Na fotki czekam z wielką przyjemnością, swoje też niedługo postaram się wrzucić na stronę naszą i wtedy dam cynk
Wiadomo, jest to ocena subiektywna, a wystawy raz wypadają lepiej raz gorzej. Varga nie zmuszę, żeby był jakiś tam "lepszy", zresztą bo i po co, skoro dla mnie jest super i najlepszy.... i wniosek jest taki, że będziemy więcej chodzić na rower, a tymbardziej, że teraz w wakacje będzie na to duuuużo więcej czasu niż w roku szkolnym A teraz lecę spróbować napisać jakiś reportaż z wystawy i spotkania na stronce Varga .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Distinguished Member
|
Aha, zapomniałabym-
wyżej wstawione zdjęcie Jadiel i Konrada jest suuuper! Bardzo mi się podoba. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Bylo super
Bardzo dziekujemy za goscine i mile spedzone chwile. Szkoda, ze tak krotko, bo nie zdazylam ze wszystkimi sie nagadac ![]() No i bardzo sie ciesze, ze udalo nam sie spiknac rodzenstwo - Jabber wybawil sie za wszystkie czasy. W domu mam teraz jakas podrobke wilczaka, bo caly czas tylko spi ![]() Reszta fotek - niewiele, bo padla bateria w aparacie: http://sssmok.wolfdog.org/galeria/th...lbum=15&page=2page=2 No i czekamy teraz na wszystkich w Warszawie
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Distinguished Member
|
Rona dzięki
Dobrze, że Varg nie umie czytać, bo po takich pięknych słowach pewnie się w sobie zakochał.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Distinguished Member
|
Za to korzystając z wizyty w Stołecznym Królewskim Mieście Chey musiał poglądowo uczyć się historii:
![]() Widać, Gaga odpuściła już sport ('ostatni bój'), urodę (zwolniła fryzjera
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Distinguished Member
|
Zapraszam na stronkę Varga, mały reportaż już jest, zdjęcia będą-mam nadzieję-wieczorem....
http://www.varg.wolfdog.org/blog |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Rona,tak, licze, że może skoro nawet fryzjer nie pomoze, a sportowo tez kicha bo skandalicznie trzymam go w zerowce mimo podeszlego wieku to moze chociaz mlody blysnie intelektem... choc jak patrze na niego to porywam sie z motyka na slonce, ale co tam! Raz sie zyje ![]() A okolicznosci przyrody w parku zacne, wiec taki pretekst do odwiedzin jest calkiem, calkiem |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Distinguished Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Distinguished Member
|
Tak
Bo tak to jest, że w roku szkolnym chodzę z nim na spacery itd., itp., ale żeby on tak prawdziwie super się wyszalał, wybiegał, to nie zawsze jest na to czas. Zresztą pewnie sama wiesz, jak to jest, czas może być, ale z kolei np. może nie być siły już na to po męczącym dniu |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Distinguished Member
|
Ok, nasze zdjęcia też już są zrzucone.
Zapraszam do Galerii Varga www.varg.wolfdog.org/galeria , fotki znajdują się w albumie zdjęć z 2007 roku. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Swietna fotka
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
love and terror
|
my juz w domu z Shaluka i Ihstar
Dzieki za spotkniae, bylo super! artykul napisze jutro, bo dzis zajmuje sie goscmi Moge podprowadzic fotki do artykulu? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Galicyjski Wilk
|
Po tylu miłych słowach cuz ja mogę powiedzieć...tylko tyle że bardzo dziękuje wszystkim że chciało im sie tak daleko jechać na to spotkanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
VIP Member
|
Pozdrow dziewczyny od nas! No i pamietaj o fotkach, fotkach, fotkach (aparat juz doszedl?).
|
![]() |
|
|