![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
VIP Member
|
![]()
UWAGA! Niestety nie ma mozliwości zrobienia nastepujących kolorów w zamówionych koszulkach:
damska "M" w kolorze czarnym , szarym, damska "L' w kolorze szarym te koszulki mozliwe sa w kolorach: bialym czerwonym, granatowych, chabrowym, rozowym, blekitnym. preosze o szybkie decyzje co z tym robimy. Jesli ktos nie zdazy dac odpowiedzi- zamawiam garnatowe - oczywiscie bedzie mozliwosc wycofania sie z zakupu ( dotyczy tych konkretmych zamowien) |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Junior Member
|
![]()
Ponieważ mnie dotyczy damska M czarna i szara (nie ma to jak pech na całej linii!), to poproszę granatową i błękitną.
Cholera, może różową i błękitną? Nie, pierwszy wybór się liczy.
![]() |
#143 |
VIP Member
|
![]()
Rozowa?? No prosze Cie.....
![]() JAK chcesz stac z wilczakiem w rozowym ??? Nie, ode mnie rozowe nie wyciagniesz, nie ma mowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
VIP Member
|
![]()
Ales Ty uparta
![]() Tak to ta wersja. Problem tylko w tym, ze nadruki na koszulkach "chodza" w pewnych formatach. Normalne ceny koncza sie na powierzchni A4 czyli kartki. Sylwetka psa, ktora mamy wydrukowana sklada sie z 2 czesci - 2 x A4. Jesli chcielibysmy wydrukowac to, co pokazalas cena uroslaby wcale nieproporcjonalnie ![]() Oczywiscie, jesli ktos zazyczylby sobie koszulke w cenie np. 60 zl- prosze bardzo, moze wydrukowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
K-Lee Family
|
![]()
Hmmm... no to jeśli nie można czarnej M (jako, że jestem spóźniona, to wzięłam M, aczkolwiek S byłaby lepsza
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
VIP Member
|
![]()
Gia- jeszcze nie rezygnuj :P Serio..
Shaluka.. napisz tutaj co bys chciala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
K-Lee Family
|
![]()
Jak nie rezygnować?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
VIP Member
|
![]()
Ale walcze o bodaj kilka sztuk i cos moze sie uda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
K-Lee Family
|
![]()
aaa to tego nie wiedziałam :P jakby co wchodzę tylko w czarną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A tak na serio to oczywiście wolę granat z niebieskim (choć ten róż tak kusi...)
![]() |
![]() |
#153 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja zamawiam dwie,czarna i szara
![]() ![]() A co do rozu no jak mozecie,przeciez to taki piekny kolor( tylko dlaczego ja jak go widze to potem mam koszmary ? hmm ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
VIP Member
|
![]()
Z szara sie nie uda, poczekaj jeszcze to podam Ci jakie sa mozliwe kolory ( jak juz koszulki beda).
I prosba do osob, ktore zamowily a nie zaplacily... kazecie nam wykladac prywatna kase na Wasze zamowienia - jesli to mozlwie to wplaccie prosze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
K-Lee Family
|
![]()
Gaga ja już nic z tego nie rozumiem
![]() Czy w końcu jest szansa, inaczej, czy będzie dla mnie koszulka czarna S lub M?? Wpłacę kasę jak będę miała pewność (choć mówiłaś, że kasa do 20 lipca), że koszulka będzie taka, a nie inna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja juz wplacilam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |