Quote:
Originally Posted by Evelin
|
Ahoj, jsem chovatelka této fenky, snažím se jí také najít nové pány. zatím na ně bohužel neměla štěstí. vyrostla v rodině v paneláku ještě s jednou fenou čsv. Ale nějak se spolu nesnesly (časem) a taky Chucki byla ( a je) velmi hyperaktivní. Ale super k lidem, je to kámoška s každým. No, vzala jsem jí k sobě zpět, bydlela u nás asi měsíc, než jsem jí našla další majitele. Přijeli až z Brna. Za ten měsíc se trochu naučila slušně chovat, tedy neskákat na hlavu a tahat za vlasy, mohla jsem ji venku pustit a neutekla

a odnaučila se hystericky ječet, když jsem jí nesla misku s jídlem

. No, prostě si odvezli celkem kulturního psa. Bydlela v areálu rodinné firmy, celkem v centru rodinného dění. Jenže k ní pořídili psa a množili bezpapíráky, což jsem bohužel nemohla ovlivnit. Důvod, kvůli kterému se ocitla u Rudy neznám a myslím si, že žádný tak hrozný nebyl. Nevím, jak to podali Rudovi.Ale asi 4měs. po inzerování štěňat bez PP v Brně se jeden bezpapíráček objevil v Brně v útulku. Asi jim "nešel kšeft". Ach jo. prostě Chucki je super zvíře, rodiče má Ali Reolup a Dasty Šedá eminence. tak kdybyste o někom věděli....Už by si zasloužila konečné majitele. Je hezká, má delší srst po taťkovi a je crazy

. Nějaké fotky jsem jí posílala na wolfdog- Chucki od Úhoště