![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
pracowalismi pracowaliszmi i mami
![]() w 2007 09 09 w Kowne bedzie I klubowa wystawa CSV razem z krajowa wystawa. t.z. 1 dzien 2 wystawy ![]() w klubowej sedziuje p.Oskar Dora (Slowakia). zgloszenia prosze przesylac na [email protected] oplata az do 27.08 2007 jiest 30 euro za psa, za konkursy-5 euro, szczieniaki, baby, weterany -pol ceny. zgloszenie do krajowe wystawy w kowne ma cie tu ![]() http://www.kinologija.lt/index.php?o...d=34&Itemid=40 sedzia Zoran Brankovic, zgloszenia az do 31.07.2007 1 pies 30 Eur drugi pies 27 Eur baby, szczieniaki weterany 15 Eur konkursy 5 Eur do 27.08.2007 1 pies 35 Eur 2 pies 32 Eur baby szczieniaki weterany 17 Eur konkursy 5Eur do 03.09.2007 1 pies 40 Eur 2 pies 37 Eur baby, szczieniaki, weterany 20 Eur konkursy 5 Eur na ta wystawe tez mozna zgloszenia podac pod moim meilem [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
w dniu 08 09 2007 w chatke Giedre (okolicy Utena) odbedzie sie bieg na 40 km, oraz poznej wieczorem bonitacja, ktora (jiesli wszystko bedzie Ok) bedzie robil p.Rosik (Slowacja).
chetnych prosze zgloszycie meilem [email protected] bardzo czekami na wszystkich. poznej bedzie gril, zabawy-spanie w namiotach, albo na podlodze w chatce, jiesli beda chetne jiest mozliwosc nocnego biegu na orentacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ehh Wolfin szkoda ze to jest w niedziele.. i we wrzesniu bedzie trudniej sie wyrwac co niektorym, szokla, praca.. Poza tym jest jeszcze wystawa 08.09 w Warszawie,ja sie np. juz na nia zglosilam.. choc przyznam ze klubowa wystawa mnie kusi i ten bieg nocy.. oj taaak..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
ehh nie kus,nie kus... nawet nie wiesz jak mi zalezy.. tylko jeszcze do tego czasu nie odbiore raczej prawka.. jesli nawet da rade z praca i szkola.. to gorzej z transportem.. ale rany.. to jest naprawde wrecz piekielne kuszenie.. A my z Mloda bysmy mogly sie zapisac na ten "rajdzik" nocny, nie bedzie to dla niej za meczace? Bo ja to takie dziecko nocy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
a tak sie nawet zzastanawiam czy warszawy z tym wyjazdem by sie nie dalo pogodzic.. wkoncu Ishtarka bylaby jeszcze za mloda na bonitacje ale juz w sobote moglibysmy tam do owej chatki dotrzec.. pociagiem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Daiva, Deividowi naleza sie OLBRZYMIE gratulacje. GENIALNY film !! I ta muzyka ... cudo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilczy Duch
|
![]()
Bomba!!! Ishtarka jeszcze z urazem do Gierka na rigu
![]() ![]() I tam zauważyłam że nawet Baluś się załapał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Daiva a ty się czasem z powołaniem nie minęłas bo tak rewelacyjnie ci te filmy wychodzą że szok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ale to nie Daiva robiła,czy się mylę?
|
![]() |
![]() |