![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
w dniu 08 09 2007 w chatke Giedre (okolicy Utena) odbedzie sie bieg na 40 km, oraz poznej wieczorem bonitacja, ktora (jiesli wszystko bedzie Ok) bedzie robil p.Rosik (Slowacja).
chetnych prosze zgloszycie meilem [email protected] bardzo czekami na wszystkich. poznej bedzie gril, zabawy-spanie w namiotach, albo na podlodze w chatce, jiesli beda chetne jiest mozliwosc nocnego biegu na orentacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ehh Wolfin szkoda ze to jest w niedziele.. i we wrzesniu bedzie trudniej sie wyrwac co niektorym, szokla, praca.. Poza tym jest jeszcze wystawa 08.09 w Warszawie,ja sie np. juz na nia zglosilam.. choc przyznam ze klubowa wystawa mnie kusi i ten bieg nocy.. oj taaak..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
ehh nie kus,nie kus... nawet nie wiesz jak mi zalezy.. tylko jeszcze do tego czasu nie odbiore raczej prawka.. jesli nawet da rade z praca i szkola.. to gorzej z transportem.. ale rany.. to jest naprawde wrecz piekielne kuszenie.. A my z Mloda bysmy mogly sie zapisac na ten "rajdzik" nocny, nie bedzie to dla niej za meczace? Bo ja to takie dziecko nocy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
a tak sie nawet zzastanawiam czy warszawy z tym wyjazdem by sie nie dalo pogodzic.. wkoncu Ishtarka bylaby jeszcze za mloda na bonitacje ale juz w sobote moglibysmy tam do owej chatki dotrzec.. pociagiem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() to najlatwej kogos jiescze namowic i przyjiechac razem ![]() p.s. zawody sa wencej trudne dla zawodnikow a nie dla psow ![]() ![]() co do bonitacii-svod mladych mozna robic od 6 miesecy, i jiesli tego nie robis u Gosi na spotkaniu, mozna u nas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
mlodych,to juz zrobie u Margo.. a co do transportu postaram sie cos wymyslic bo coraz bardziej podobaja mi sie te zawody
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|