|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
No i żeby był komplet ( prawia) dopisz Imbusa Sławka I Kasię. Nie ominiemy taaakiego spotkania ( zwłaszcza z siostrą)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Wiec jak na razie wyglada to tak:
Cheitan + 2 Alakra + 2 Jadiel obstawa w postaci 4 osob Jabber + 2 Dewi + 1 (+2?) Garuda + 1 Grejs + 1 Fiona + 1 Forasik + 2 Imbus + 2 Margo i Przemek ( + 4 ) Ishtar + 1 Iowa +1 Angelsdream +1 może: Wolfin + 2 (3) psy mlodziec cheitankowa - 2 psy + 4 osoby synek Barona Raps - 1 pies + 3 ludzie Coraz bardziej mi sie to podoba, dawajcie moze to bedzie mini spotkanie jak w Peronowce,sa juz pomysly na zabawe Wiec czekam na dalsze potwierdzenia Szasztin to ja rozumiem,taka postawa mi sie podoba Na razie spotkanie liczy sobie : Wilczakow: 22 Ludziów: 32 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Angalsdream +1 narzeczony
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
kurcze, ile osób
- ile bestii na jeden dzień ![]() jak wszyscy, to wszyscy - i babcia też ![]() poproszę o dopisanie, jeżeli jeszcze możliwe 1 osoba + 1 bestia (może być wspólne spanie) z bestią oczywiście |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
No to bedzie imprezka
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilczy Duch
|
Słuchajcie sluchajcie,robimy ankiete bo jest duuuzo pomyslow co robic by to spotkanie bylo jedyne w sobie i nie zapomniane
A mianowicie jest kilka koncepcji np.: 1.spływ kajakami z psami(kajaki mam wiec to ne probelm i to duze gdzie psiak w srodku tez moze spokojnie siedziec) 2. Wycieczka piechotka na Podklasztozre gdzie mozemy zwiedzic zamek cystersow i .. jak uda mi sie namowic znajomych z bractwa zrobi sie mini pokazjik walki np. mieczem,ale jesli nie da rady to zawsze moge pzryniesc luk i strzaly i zrobimy mini trening szkoleniowy nauki strzelania z niego (uwierzcie swietna sprawa) 3. Jest pomysl na wieczorek artystyczny,ale to potrzebuje chetnych wariatow ktorzy sie nie wstydza i podesle mini scenariusze(bo to sa krotkie ale naprawde fajne scenki). 4. Mozna zrobic tak ze bedzie i grill i ognisko,wiec kto co lubi 5. Wieczorkiem albo rankiem kto wytrwa moge zabrac nad rzeke i bagna gdzie swit(lub zachod slonca) sa nieziemskie i ta mgla unoszaca sie nad nimi... 6.Mozna tez zrobic mini zawody w siatkowke(jak to mialo miejsce na slowacji) 7. Lub wielkie kapanie psiako w rzece jak bedzie ladna pogoda,bo skarpy wato zwierzyc Wiec piszcie.. bo coz wszytkiego sie nie da zrobic.. Wiec co wam najbardziej sie podoba? P.S. Wycieczka na Podklasztozre to spacerek kilku kilometrow,ale przez Sulejow jest kawalek wiec mozna by to uznac za pochod przez to niewielkie miasteczko |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote: