![]() |
![]() |
|
Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
As su Jurga ir Maja taip pat busim Vilniuje.Galim sestadieni antraja dienos puse link vakaro susitikti kaip visada.Zodziu skambtelsiu as tau rytoj po piet ir nutarsim laika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ir Brukne
|
![]()
Tinka. Visi kiti irgi kviečiami! (Natalijai parašiau, Laurai parašysiu, kitų numerių neturiu, nes mano telefas su visais numeriais pasiligojo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Mielai prisijungtume, bet šeštadienį išvažiuojam visam savaitgaliui
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Praneskite susitikimo vieta ir laika, nes gal pavyks su Mija atkeliauti (nors nepazadu).
Mano tel. 8610 00895 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ir Brukne
|
![]()
Sorry, susitikimas jau įvyko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() Jei turi kažką asmeniško prieš mane, tai gal malonėtum išsakyti tiesiogiai, ne per forumą ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Labas Giedre,Kad visi i si susitikima kvieciami tikrai buvo uzrasyta,ir ateityje visi vilku savininkai zinokite,kad i bet kuri susitikima yra kvieciami visi,svarbu tik zinoti kur ir kada, o kad tai suzinoti reik susisiekti su ta susitikima organizuojanciu asmeniu.O jei telefono nezinome,tai manau Daiva musu visu telefonus zino ir mielai atsius reikiamo zmogaus kontaktus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Sveika Vaiva,Kaip Bruknei zaizda?ar jau gyja?ka pasake daktaras?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Labas. Na dar sekmadienį ją išskuto, išvalė, leidomės antibiotikus, dabar geriam (t.y. ryjam su žaliom kepenim ![]() ![]() Kaip Majos rujojimo reikalai? Aš tai vis ieškau kokių nors išskyrų, ale kaip nieko, taip nieko. Nors pagal tai, kaip ji elgiasi... tarkim, pradėjo reikalaut vesti ją į lauką ![]() ![]() Beje, šį savaitgalį mes ir vėl liekam Vilniuj. Aš išmokau važiuot dviračiu su ja (iki šiol tik Vykis važiuodavo), labai jau smagus užsiėmimas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|