|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
ubicazione: Pszczyna
|
Witam, chciałam się z wszystkimi przywitać w imieniu swoim, mojego chłopaka jak i naszej przyszłej wilczki Astarte.
Widzę, że wszyscy są tu już mocno zgrani i zżyci, mam nadzieję, że nam też się uda. W weekend po świętach odbieramy naszą małą ze Słowacji. Jeszcze nie bardzo wiemy jaka będzie, bo o wyborze zadecydował... mój sen. Śniło mi się, że po wielu konkurencjach w których startowały wszystkie szczeniaki wilczaków wybraliśmy tego z zieloną wstążką. Może to nienajmądrzejszy sposób na wybranie szczeniaka, szczególnie, że będzie to nasz pierwszy wilczak, no ale stało się. I tak jesteśmy przekonani, że będzie wspaniała. Zamieszczam jeszcze fotkę naszego maleństwa, bo myślę, że Wy będziecie podzielać naszą roadość. Pozdrawiamy serdecznie! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Witamy i życzymy dużo przyjemnych chwil ze swoim wilczakiem
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
A ja przy okazji chcę podziękować, Pani Aneto za wszelką pomoc i rady jakich mi Pani udzielała przez telefon
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
Hehe, widzę, że Twoja "wilczaczka" będzie obchodzić urodziny razem z moim małżonkiem.
Nie wiem, czy to gwarancja dobrego charakteru... Ale życzę wszystkiego dobrego. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
![]() Witamy serdecznie a mozna wiedziec, co za psiak? I w jakiej okolicy mieszkacie? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Dziękujemy za miłe przyjęcie. Nasza córcia pochodzi ze Słowacji z hodowli Lupus Ardor. Mieszkamy w Pszczynie (miasteczko pomiędzy Katowicami a Bielskiem-Białą). Jak ktoś jest z okolic to mamy nadzieje na wspólne psie spacery
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Co do uszu to jeszcze jej mogą klapnąć. Czamborowi jedno klapło jak miał 8 tygodni po naszej zabawie. Przez następne 2 tygodnie miałem awantury, ze to ja mu to ucho złamałem i już mu nie wstanie. Jak widać ma oba tak jak nalezy więc w tym przypadku nie będzie inaczej. Bardzo się cieszę, ze na śląsku przybędzie wilczaków i życzę dużo wytrwałości, spokoju i opanowania w jej wychowaniu. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Wogóle Polscy hodowcy wilczaków bardzo pomocni byli. Każdy chciał coś doradzić odnośnie rasy, wychowania, wyboru szczeniaka. Ale zapamiętałam Pania Anetę, bo ją najbardziej męczyłam
Co prawda nie wiem czy będzie bardziej wilcza, po mamie, czy bardziej wilczórowata po tacie, ale i tak myślę, że na dzień dobry wilczakowym zwyczajem zje nam pół domu |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
Ps. tak a propos to w naszym wilczakowym gronie nie ma Pani ani Pana przynajmniej my tak mamy |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Distinguished Member
ubicazione: Kraków
|
Witam serdecznie z Krakowa
Quote:
Ultima modifica di Rona : 04-04-2009 a 09:26 AM |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
Rozumiem, ze juz macie w planach jakis remont :P A tak w ogole to witamy |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Witamy w wilczakowym gronie...
Quote:
|
|
|
|
#13 | |
|
Plessowy wilczak
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
K-Lee Family
|
My też witamy nową suńkę i jej właścicieli
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Plessowy wilczak
|
Quote:
Jednak mała zmiana planów, po Astarte jedziemy jutro i będziemy u hodowcy koło 14. Jeśli dalej macie ochotę się spotkać to podeślijcie nam swój numer telefonu to się zdzwonimy i może uda się spotkać |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wilczy Duch
|
Witamy i życzymy dużo zdrówka, radości i zniszczeń rzeczy mało bliskich sercu ;D
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
No to ja życzę samych przyjemności w pierwszy tydzień i dużo wytrwałosci.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Distinguished Member
ubicazione: Kraków
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wilczasty : Foto
|
Jak zwykle jako ostatni ale też bardzo serdecznie witamy
Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria Ultima modifica di DanielZ : 04-18-2009 a 10:05 PM |
|
|
|
![]() |
|
|