![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Może jakaś śrubka źle naoliwiona?
![]() A Łowcy gratulujemy prezentu sprawionemu rodzince i STOOOOO LAT urodzinowe (z braciszkiem świętowaliśmy dziś ową pierwszą rocznicę, foty wrzucę później..ale tort był pycha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wilkokłak
|
![]()
Łowca ślicznie dziękuje.
![]() W każdym razie tym, którym nie pogratulowaliśmy osobiście, gratulujemy teraz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wilczy Duch
|
![]()
My równiez gratulujemy wszystkim wygranym. Dla nas to tez byla super wystawa, ta atmosfera, pogoda, mlody jak wariowal i nie mam na mysli Gisa
![]() ![]() Co do sedziowania wypowiadac sie nie bede, ale juz jadac na ta wystawe wiedzialam jak bedzie wiec luzik, wyciagnelismy wnioski i to najwazniejsze ![]() Jeszcze raz dzieeki wszystkim za spotkanie i rozmowy ![]() P.S. Nowe czeskie znajomosci, moza juz nie tylko w Czechach, lub przy granicy zawrzec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nas przy porównaniu tez nie było, bo sunie poszły w kimano, a Gisa wzięliśmy na socjal, za to dowiedzieliśmy się później i tak BOB-a zgarnęła Calanthe Wilk z Polskiego Dworu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Wielkie gratulacje dla suki , ale co głowa to głowa ![]() Wielkie gratulacje dla Łowcy za zrobienie sobie wspaniałego prezentu urodzinowego i wybieganie Młodzieżowego Championatu. Oczywiście takie same gratulacje dla Tasja Eden severu bo też wybiegała sobie dziś Młodzieżowy Championat. Oj posypało się posypało dziś. Dzięki za fajną atmosferę i pogaduchy. Shaluka pamiętaj co Ci dziś mówiłem, a będzie lepiej. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wilczy Duch
|
![]()
O tych "dup**h "
![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 14-11-2009 at 20:22. Reason: zapomniałam o znaku zapytania;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wilkokłak
|
![]()
Ha, właśnie; naszą Kaję nudzą wystawy, a Twój mały wyglądał na wniebowziętego już samą obecnością tylu psów w jednym miejscu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nooo jakby mógł to by pewnie to robił
![]() ![]() ![]() P.S. Dodam, że teraz mały próbuje "nożykiem" dziurę w ścianie wywiercić, po prostu wilczak, zawsze ma pełno pomysłów ![]() P.S.1 Nie wiem jak wasze buraski, ale moje popadały po wystawie, tylko Tym buszuje, no a męża wywiało no spotkanie ze starą klasą z LO ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 14-11-2009 at 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wilczy Duch
|
![]()
No, juz ma powiedziane, za na 10 urodziny wybierze sobie psiaka dla siebie(oczywiscie pod nasza kontrola)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() ![]() Wielkie podziękowania i gratulacje dla Graby za Gospodarza Ringu!!! Wszystko super elegancko!!! Gratulacje dla Tasji i Łowcy. Wystawa na plus - miło i przyjemnie.
![]() |
![]() |
#32 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Aga, świetny debiut! I widzę, że nieźle tam pilnowałaś dziewczyn, które sekretarzowały; zaznaczone mamy wszystko idealnie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
K-Lee Family
|
![]()
Może jakieś pełne wyniki?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ardal Conall
|
![]()
Co prawda troche krwi się pojawiło na samym starcie, ale sama widziałaś, że przeciwnik znowu oddał walkowerem, więc nie była to wilczakrew
![]() Kupa śmiechu!!!
![]() |
#36 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
O właśnie słyszałem że Graba miała debiut 'po drugiej stronie taśmy' bardzo profesjonalny. Gratulacje!
![]() |
#37 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ogolnie to slabsze "zwiazanie" - (luzy na stawach). Maja bardziej miekki grzbiet, ktory "podskakuje w ruchu. Miekkie nadgarstki - mlode psy bywaja czasem troche "ciapowate" przy bieganiu. U samych wilczakow dochodza jeszcze takie usterki mlodziezowe jak niezbyt wyrazna maska, dluzsze ucho, dluzszy ogon, bardziej obwisle kaciki. Czasem zmarszczki. To wady, ktore czesto znikaja z wiekiem.
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]()
Podaje wyniki z wystawy w Kielcach.
PSY Kl.szczeniąt DHUN Wilk z Polskiego Dworu wybitnie obiecujący lokata 1 DECLAN Wilk z Polskiego Dworu wybitnie obiecując lokata 2 Kl.młodzieży ŁOWCA z Peronówki doskonała lokata 1 zwycięzca młodzieży ARDAL CONALL Braterstwo Wilczaków doskonała lokata 2 Crying Wolf GISOTSU doskonała lokata 3 FENRIR Braterstwo Wilczaków brak Kl.otwarta CZAMBOR z Vlciho dubu doskonała lokata 1 CWC CACIB NDPwR CVAKO od Satrkej brak Kl.championów AMBER WOLF z Peronówki doskonała lokata 1 CWC res CACIB Kl.weteranów CLIF od Bulizniku CS najlepszy weteran SUKI Kl.szczeniąt DORREN Wilk z Polskiego Dworu wibitnie obiecująca lokata 1 najlepsze szczenię ASTARTE Lupus Ardor wibitnie obiecująca lokata 2 DAVEN Wilk z Polskiego Dworu brak Kl.młodzieży TASJA Eden severu doskonała lokata 1 zwycięzca młodzieży najlepszy junior AGIA ILLIAS NORSKY VLK doskonała lokata 2 FREYA Braterstwo Wilczaków brak Kl.pośrednia KALA Radov Dvor bardzo dobra lokata 1 KANTI Radov dvor bardzo dobra lokata 2 Kl.otwarta CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu doskonała lokat 1 CWC CACIB NDSwR BOB BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu doskonała lokat 2 LAILA Girios Dvasia brak Kl.championów ISHTAR z Peronówki doskonała lokata 1 CWC res CACIB GINGER Dakmat CS doskonała lokata 2 ADANE Jantarowa Wataha doskonała lokata 3 BELIT Wilk z Polskiego Dworu brak Młodzieżowy Championat Polski skończył : ŁOWCA z Peronówki i TASJA Eden Severu Dorosły Championat Polski skończył Czambor z Vlciho Dubu Za ewentualne błędy bardzo przepraszam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() Gratulacje dla zwycięzców ![]() Ja do niej po ocenę nie pojadę, ale tylko z jedynego względu, mianowicie moje założenie jest takie, że nie wystawiam u sędziego z którym będę miała okazję bycia przy ocenie ![]() Przy stole nie było zbyt ciekawie jeżeli chodzi o sekretarzowanie. Panny tak mieszały w kartach, że w pewnym momencie już mnie krew zalała...... bez komentarza. Nie powinno być to moją sprawą co one tam w dokumencie wypełniają (bo to im przypadła rola sekretarzy ringowych), ale bywały momenty, że nie mogłam znieść tego co oczy moje widzą - masakra jakaś - zboczenie zawodowe mam takie, że w papierach musi panować ład ![]() P.S. Dziękuję Kamoszce za powiększenie mojego stadka o 3 wilczaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|