![]() |
![]() |
|
Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Milo milo....3city rosnie w sile
![]() Jak znajdziesz chwile czasu wrzuć fotkę małego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
love and terror
|
![]()
oo, fajnie
![]() My tez witamy i jestesmy chetni na spacer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Cieszę się że będzie z kim spacerować
![]() Mam pytanie przy okazji, gdzie zaopatrujecie się w jedzienie? chodzi o BARFa, i mielone kostki... Wiem ze to podchodzi pod inny temat, ale chodzi mi o konkretne miejsca, sklepy w 3miescie, czy pozostaje tylko internet lub inwencja własna? Zdjęcie rzucę jak tylko zdobędę cos cyfrowego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
love and terror
|
![]()
No wiesz co, ciezko powiedziec.
To jest chyba bardziej inwencja wlasna. My kupujemy korpusy i kosci w podziemiu SKM Zabianka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Witamy w Sopocie następnego wilczaka!!! I razem z Narvana zapraszamy na spacer.
Co do BARFA - my zaopatrujemy sie w kurze łapki, korpusy i kości cielęce na rynku w Sopocie. Nawet mamy juz pewne znajomości wsród panów rzeźników!! Do zobaczenia!!!
![]() |
#28 |
K-Lee Family
|
![]()
Szasz, chyba następnego Saarloosa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Wilczak ..zawsze "Saarloosa" albo po porstu "Saarloos"
![]() ![]() Witojcie zatem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Witamy witamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Iiiii tam, to nie o porzadek chodzi
![]() ![]() A przy okazji.. napiszesz co zdecydowalo, ze Twoj wybor padl na Saarloosa a nie czw? A moze czechoslowackie w ogole nie byly brane przez Ciebie pod uwage?Pytam bo o ile czechoslowackie wilczaki zyskuja w piorunujacym tempie na popularnosci, o tyle Saarloosy sa u nas "unikatowe" ![]() sorry za brak polskich znakow ale klawiatura zastrajkowala ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 06-12-2009 at 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
To też wilczak") ale będziemy róznicować
![]()
![]() |
#34 |
K-Lee Family
|
![]()
No tak tak, ale to jdnak nie nasze wilczaki, więc jakoś trzeba je odróżnić
![]() A poza tym witamy serdecznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
dlaczego saarloos?
A wiec od razu przyznam sie ze do tej pory, pomimo wrodzonego "psiarstwa"- moj ojciec to tech. weterynariii i futrzaki od zawsze byly w domu, (w tym takze hodowla jamników szorstkowłosych, boksery i inne niechciane psiaki z lecznicy), o wilczakach mało wiedziałam, jesli nie powinnam powiedziec: prawie nic...:] Ale odkad zaczełam poszukiwać psa dla siebie i odkad przez przypadek trafiłam na zdjecie wilczaka saarloosa, zaczęłam "wertować" fora, czytać, oglądać... urzekł mnie wygląd, zafascynowała mnie osobowosc przypisywana temu psu (połaczenie niezaleznosci jednoczesnie z wielkim potencjałem miłosci do "dwunoga" ![]() ![]() Dlaczego nie CSV? Hmm, trudne w sumie pytanie. To tak jak z miłocia od pierwszego wejrzenia, chyba nigdy nie wiadomo do końca dlaczego akurat ten, ale wiadomo ze na pewno własnie on ![]() Żeby nie było może az tak "beztrosko" to dodam jeszcze, ze CSV wydał mi sie jakos nieco ostrzejszy w charakterze i potencjalnie bardziej dominujący i chyba dla bardziej dowisadczonych ode mnie. Co nie znaczy ze w wypadku SWH nie potrzeba ręki i doswiadczenia, ale jakos intuicja mi podpowiadała mi, że w wypadku CSV może bedzie potzreba ich więcej??? Nie wiem na ile jasne i sensowne sa moje wynurzenia, ale jedno wiem, ze ta kulka która spi z moim starym misiem jest już bardzo waznym członkiem mojego stada ![]() Moze CSV będzie kolejny? ![]() pozdr. Asia & Bojkot (Bow-Bow to jego rodowodowe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
I chyba jeszcze ta niesmiałosc... zaprzyjaznic takiego psa ze swiatem to jest cos
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
My również witamy i życzymy wiele radości i porozumienia ludzko-psiego. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Udalo mi sie znalezc w koncu hodowle Saarloosow ktora obecnie ma miot (znalazlem wczesniej jeszcze jedna w czechach ale mieli tylko brazowe szczeniaki do sprzedania bo ktos zarezerwowal wszystkie wilczo szare). Potem znalazlem nawet w Norwegii jakiegos hodowce ktory planuje dwa mioty na koniec lutego ale nie dosc ze nie byl niczego pewien czy rozpocznie ta hodowle to jeszcze odrazu w norweskim stylu genialna cena prawie 3000 Euro. No ale jakby to byla pewna i najprostsza opcja to i 3000 bym zaplacil.
Ale w miedzy czasie odpowiedziala mi jedna z niemieckich hodowli i okazalo sie ze maja juz miot ktory sie urodzil 2. grudnia i pieski beda gotowe do odbioru 30 stycznia. I w ten sposob zamowilem malego slicznego wilczka ktorego moge w pelni legalnie przywiezc i miec w Norwegii. I to jeszcze na dodatek za normalna cene 1150 Euro. No i okazalo sie ze jesli sie chce to mozna zrobic tak zeby i miec takiego pieska jakiego sie chce i zeby bylo legalnie nawet w Norwegii chociaz nielatwo jest znalezc hodowle Saarloosow gdzie sa dostepne pieski na sprzedaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
gratulacje! a jak z przeciwciałami? nie potrzeba już przy wwozie do Norwegii?
Last edited by jefta; 20-12-2009 at 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|