![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Twoje newsy sa na poziomie osob, ktore takie "odkrycia" rozpowiadaja... "Normalnie "Super Express"... ![]() "Problem" w tym, ze najwiecej do ukrycia i najwiecej UKRYWAJA Twoi drodzy informatorzy... Zobaczymy, czy potrafia skonczyc z tym "jarmarkiem" i porozmawiac o WADACH genetycznych polskich wilkczakow (TAKZE ICH), o ukrywaniu wad genetycznych i problemow (TAKZE U NICH). Mialo byc otwarcie - pisalas o szczerosci, wiec zaczynaj - my chetnie poodpowiadamy za WSZYSTKIE zarzuty, bo wiadomo, ze sa one rozpowiadane za plecami polskich hodowcow i rownie klamliwe, jak osoby, ktore te klamstewka wymyslily... Prosze wiec o liste WSZYSTKICH zarzutow lacznie z podaniem ZRODLA skad masz dane "odkrywcze" informacje. I zaczynamy... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Jestem za! Może w końsku skończy się "wiem od kogoś, ale nie mogę powiedzieć od kogo, bo ten ktoś wie od kogoś baaardzo ważnego" itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Co do kwestii niewygodnych... Alez one sa cenzurowane przez samych krytykantow... O Kasdeyi i jej wystepie byla mowa na forum - nie widze z tym problemu... A zapytaj Grzesia gdzie podzialy sie fotki i film tego wystraszonego wilczaka sila wciaganego na ring w Poznaniu... Coz, przydomek byl "politycznie" poprawny, bo nalezal do kolezanki Grzesia i dlatego slad po tym materiale zaginal..?. Grzeskowi zalezy na tropieniu i pokazywaniu anomallii wystawiania iu zlych charakterow wilczakow? To ja sie pytam, gdzie sa fotki z Kielc, gdzie sporo sie mowilo o fatalnej prezentacji pewnych psow, o "walkach" psow organizowanych przy ringu. A bylo chyba goraco, bo ludzie od innych ras pytali sie co to byla za szopka przy ringu CzW... Dlaczego Grzesiek tak "dbajacy" o dobro rasy nawet sie o tym nie zajaknal... Nie pojawila sie ani jedna fotka... Dlaczego? Czyzby ponownie cenzura, ktora zabrania publikacji materialow szkodliwych dla jego znajomych... Wybacz, ale Grzesiek nie jest czlowiekiem dbajacym o dobro rasy, ale osoba, ktora ukrywa nawet ogromne wpadku "kolesiow", a zajmuje sie robota godna paparazzi - czekac czasem godzinami, aby uchwycic choc jedna kompromutujaca fotke... Jesli to ma byc DBALOSC o DOBRO RASY i jej PRZYSLOSC to ja dziekuje....Rzeczywiscie masz racje - gorzej byc nie moze... Jasne, ze nie uzywa rozowych. On ma takie, ktore pokazuja nieistniejace wady i problemy u innych, a maskuja te u niego oraz jego kolegow i kolezanek....
![]() |
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
PS. Jakos sie tak dziwnie zdarza, ze jak przychodzi do argumentow to niektore grupki nabieraja wody w usta... Ze jedyne co porafia robic to rozpowiadac "newsy" wlasnie w takim stylu - nie tylko mijajace sie z rzeczywistoscia, ale wrecz nie majace z nia nic wspolnego. A gdy wymaga sie konkretow to... ECHO.... (wiem, wiem, brak odpowiedzi to tez odpowiedz)
Last edited by z Peronówki; 25-02-2010 at 12:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Nie martw sie Margo zapewne trwaja burzliwe konsultacje
![]() To pisałem ja Witek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A poniewaz jak zwykle co niektorzy potrafia nagadac bzdur, ktorych nijak nie potrafia uzasadnic, wiec i my postanowilismy zrobic burzliwe konsultacje i pomoc im w znajdowaniu argumentow... Udalo sie nam znalezc dwa uzasadnienia, ktore by pasowaly do pokretnej logiki drogich krytykantow... Kolejne mile widziane... ![]() 60% polskich wilczakow jest chora, BO: 1) 60% polskich wilczakow jest badana w wyzszym stopniu niz przewiduje wymagane minimum. A nawet glupi wie, ze zdrowy czlowiek do lekarza nie chodzi... ![]() PS. Stad wiem dlaczego wlasciciele tych rozmnazanych lecz niebadanych dysplatykow reklamuja sie jako hodowcy zdrowych wilczakoww... ![]() 2) 60 % polskich wilczakow (o innych raczej nie moze byc mowy) to zPeronowki i ich potomkowie... a ich glowna, dziedziczna i najwieksza wada genetyczna jest to, ze ZYJA i w dodatu ciagle powoduja powielanie tej wady.... ![]()
Last edited by z Peronówki; 02-03-2010 at 14:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Dawno temu jedna właścicielka psiaka z tej hodowli zasugerowała mi, że gdy szczeniak łamie łapę, to też wina genetyki.... - zatem skoro takie rzeczy piszą sami właściciele, to nie ma się co dziwić, że ludzie nie posiadający wilczaka " z Peronówki" piszą, to co dostają od innych ![]() P.S. A tak już odbiegając, to "fajnie" jest ciągnąć temat wiedząc, że ktoś nie ma teraz czasu na obronę/odpowiedź - nawet jeżeli jego wiedza/NIEwiedza została zweryfikowana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wierzę! Margo, tyle lat doświadczenia, a Ty nadal masz nadzieję na odpowiedź? Ja swoją już mam i nie spodziewałam się żadnej innej (słowotoków bez sensu nie liczę) ![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|