![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
W końcu się udało!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Super, to ja pierwsza...........
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/132650/ - sorrki, ale muszę linkami, bo coś nie chce zdjęć wklejać (admin pomocy ![]() OOO Jacek czyżby wystawianie zaczynała sprawiać Ci radość - taka minka u Ciebie..... ![]() http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/132656/ super ![]() ![]() Last edited by GRABA; 18-05-2010 at 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
K-Lee Family
|
![]()
Uwierz mi Graba, tego dnia Jacek nie był sobą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() ![]() Buhahahahaha, brakuje malej glowki obcego wystajacej z pyska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze ze Garus najedzony byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Wielkie gratulacje dla zwycięzców i w ooooooooooooogóle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam tez taką prośbę,żeby może jakoś podzielić wątek jeśli się da, bo się tu trochę Bratysławy wkradło...no i my też w tym temacie zrobimy off topic: z tego co wiem i pamiętam: 15.05 Klasa baby: Lunka - VN (to był maluchowy debiut ![]() Otwarta: 1. Enigma CW, oc doskonała 2. (chyba) Scarlet Eden Severu, oc doskonała 3. nasza Furia - oc doskonała 4. Anne Lee Srdcervac - oc doskonała 16.05 klasa baby: (miejsc nie było) nasza Lu - VN Cetina Grey Stripek Snu (VN) i jeszcze jedna panienka z Crying Wolfa na "O" ale nie wiem która bo były 2 zgłoszone i jedna przyjechała a druga nie (albo Ophelia albo Odette) W otwartej: nie pamiętam suk, bo o tej porze byłam już nieprzytomna mniej więcej, ale pamiętam kolory wstążeczek ![]() 1. ............... oc. doskonała 2. .............. oc. bardzo dobra 3. nasza Fu - oc. bardzo dobra No mieliśmy szczęście, że wystawa halowa, bo pogoda trafiła się nam tak paskudna,że nawet centrum miasta nie poszliśmy pooglądać:/ A taaaaaaaaaaaaaaaak chciałam pozwiedzać Bratysławę ![]() ![]() ![]() Ogromnie gratuluję "polskiej reprezentacji" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
No fakt, trzeba przyznać, że Pard naprawdę odmieniona, tylko tak trzymajcie!
Aguś, ja też już pisałam o zmianę cała wyników, bo już, wcześniej wysłałam, poprawne (ze strony skj.sk) gdzie zostały w pełni podane z ringów i osobno z BIS-ów, bo się wkradło trochę błędów, jednak przy takiej ilości idzie się pomylić. To tak podwójna prośba do admina, bo: 1) rozdzielenie tematów 2) zmianę wyników w bazie, właściwie uaktualnienie p.s. Aga, co prawda nie ja robiłam zdjęcia, ale kilka na płytce jest małej Lunki, więc jak je skopiuje na komputer- z płytki- i troszkę poprawie światło to zaraz wrzucę do galerii. Będzie można zobaczyć jak się mała ślicznie wystawia. Z drugiego dnia zdj. dostane dopiero w Nitrze i wtedy dopiero dodam.
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 20-05-2010 at 13:44. Reason: ps |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Shaluka, taaaak!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Moderator