![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Raz w zyciu chcialam byc twarda, nie klapac paszcza,wytrzymac i miec tzw. wejscie...
Ale nic z tego...wije mi sie w srodku (robaki? ![]() no a skoro juz wylazlo to niech bedzie... Tak jest! Zlamalam sie, zlamalam Romka i niedlugo bede lamac Gige....pod koniec lutego zaplanowalismy wykonac trase cos ok 1000 km w sumie, w celu zabrania malego gnojka -Cymbalka...od Margo i Przemka ![]() Teraz to sie dopiero zacznie ! ![]() Decyzja nie wskazuje, zesmy ludzie inteligentni, stateczni i przy zdrowych zmyslach , bo w tym samym czasie wykonujemy wariacka przeprowadzke. Ale pomyslalam sobie, ze co bedziemy sobie emocje i stresy rozkladac na raty? Bierzemy to wszystko hurtem , jak ktos ma jeszcze jakies pomysly aby nam urozmaicic nowy rok to chetnie poslucham... ![]() Mam nadzieje, ze za ten ciut ponad miesiac dostane nalezne wszystkim nowym wlascicielom wilczaka oficjalne powitanie na forum od Margo...no cos w stylu " Witamy na forum nowego wilczaka........ i jego wlascicielke Gage, Gaga z reszta stada mieszka ..." ( a co ja bede Margo wyreczac ![]() |
![]() |
![]() |
|
|