![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
I po wystawach-nareszcie
Zimno, slisko, mokro, zuo Trencin-wyniki generalnie juz sa... A obszerniejsza relacje wrzuce do siebie na strone, jak tylko bede miec fotki... ![]() W sumie na wystawie bylo najwiecej Polakow ![]() ![]() i kazdemu naleza sie gratulacje ![]() Mysle, ze nie bede pisac o kazdym psie-niech Margo i Danusia opisza tez swoje wrazenia ![]() Z Garuda zgarnelam Najlepsze Szczenie (tak samo jak w Glogowie) i swietny opis, ktorego bym sie nie spodziewala "dobrze zbudowana suczka, z piekna glowa i dobrym formatem, dobra glebokosc klatki piersiowej, prawidlowe katowanie, elegancka w ruchu"-tlumaczenie Margo ze Slowackiego ![]() ![]() Pozniej wybor najlepszego szczeniaka ogolem-tu niestety nam sie nie poszczescilo, tak samo jak w Glogowie ![]() Ale oczywiscie zaliczylam wtope-tak to jest jak sie nie zna obcych jezykow... BIS Ras Narodowych-w sukach byla Ruda, Beti i Frei... Sedzia podchodzi, mowi cos do mnie i macha reka (jak mi sie wydawalo, pokazywal na wyjscie z ringu), co zrozumialam, ze mam sobie isc (na to liczylam, w koncu Ruda ma zaledwie pol roku i nie wierzylam ze moglaby wygrac). Zaczal mowic do mnie po raz drugi, ale znow nie zrozumialam, wiec stracil cierpliwosc, machna reka na nas... Okazalo sie, ze Garuda zostala wybrana przez niego mimo mlodego wieku najlepsza SUKA z wilczakow, ale nie potrafil mi wytlumaczyc, ze mam isc dalej do finalowej piatki Hmm... sorry za brak stylistyki wzej, ale padam... Na tych wystawach bylam chora, z goraczka przez dwa dni ![]() Aha, Margo-Garuda serio ma ADHD... Wrocilismy do domu, Ruda spac do klatki, niecale pol godziny kumpel wyciaga mnie na pole z psami (my w aucie, psy na polu ![]() ![]() Cos Ty wyhodowala... :P |
![]() |
![]() |
|
|