![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Igi? A co z Twoją stroną?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
a co wa-wa? ja z Harka bylam na Dwor mazowiecki i nic, pokazala ksiazeczke i poslam dalej, i nic mnie nie mowili ze zgloszienia niemam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
The Grim Reaper
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
Szkolimy się teraz na psa tropiącego w Bobrowcu - zaczynamy tam o 12.30 - ale potem wracamy ok. 13.30 do Mysiadła i jesteśmy do 14.30 - 15. Chętnie spotkamy się z kuzynostwem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Wrocilismy lekko opaleni po lakowych brykaniach w sloncu, po spotkaniach z maluszkami z Debowej Sfory
![]() ![]() Aby sie nie rozpisywac, z wystawy wrzucam krotka foto-relacje. Tak kt=rotka jak sama wystawa ![]() : Psy- klasa posrednia, EURYŚ ![]() Psy-klasa otwarta - CHEY ![]() porównanie, z ktorego zwyciesko wyszedł Eurys ![]() Psy- klasa weteranow- CLIF ![]() Suki-klasa młodziezy- GINGER ![]() Suki-klasa posrednia : BELIT i w tle DEWI ![]() Suki-klasa otwarta - BARSA ![]() Suki-klasa championow- BEATRIS ![]() Suki-porownanie ![]() Porownanie o BOBA ![]() i BOB (BELIT): ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Fotki super
![]() My ogladalismy tym razem wystawe tylko zza bramy. Czekamy na jakas fotke Sabata, bo cos tam sie chyba zrobilo :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
O ile wiem, to pan Jakubowski zdawałał na tej wystawie egzamin rozszerzający na I. gr. Mam pytanie: zdał go czy oblał? Ktoś się orientuje?
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
My sie niestety troszke spoznilismy nie widzielismy wystawiania wilczakow, ale dzieki za zdjecia z hali
![]() Przyjechalismy pociagiem. ![]() ![]() Na terenie wystawy zobaczyla nas Aneta z Alim, zaraz potem przyszedl Norbert z April! Maluchy sa super! kilka fotek April&Ali ![]() Ali ![]() rodzinne kotlowanie ![]() ![]() tu juz troche spokojniejsza wersja ![]() No i na koniec zdjecie Iowy z cyklu co zli wlasciciele robia z biednego wilczaka ![]() ![]() Julcia dzieki za okularki ![]() Na photobucket reszta zdjec z wystawy! Aneta, Norbert dzieki za pogaduchy! przelotem widzialam Eurego jest suuuper!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Naszczescie dotarlismy na wystawe, bo nie darowala bym sobie nie zobaczenia April&Alego - super maluchy i super wlasciciele!
![]() Dzis tez dostalam zdjecia Alaski, malej, sniegowej panienki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() BO do czego jak do czego ale do budowy mojego kundla to przyczepic sie nie mozna ![]() Stawiam wiec, ze zdal a reszta to prima aprilis jednak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Przecież co jak co, ale wilczak MUSI mieć łapy pod sobą. Jak ma za sobą, to jest PRZEKĄTOWANY. W Czechach i na Słowacji za zbyt mocne kątowanie jest automatycznie ocena maks. bdb
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() a Tu wspomniany Blue Riding Hood : ![]() nic sie nikomu nie stalo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Boziu, jakie pięknoty, czy ja się kiedyś takich doczekam?
Muszę niedługo pogonić moje towarzystwo do roboty. Tylko czy ja potem zdołam je oddać...
![]() |
#35 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Było nam bardzo miło spotkać się z Wami, zobaczyć Ajkę i Anuki
![]() ![]() Byłam zaskoczona zachowaniem i przede wszystkim opanowaniem małego Licha bo myślałam, że w takim tłumie psów i ludzi będzie bardziej zestresowany, ale jak widać jak prawdziwy facet przyjął wszystko ze stoickim spoooookojem... ![]() Spał do wieczora przekręcajac się tylko z boku na bok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Fajnie było zobaczyć Wasze psiaki na żywo.
Dla mnie wszystkie piękne!!!! Aniu zgadzam się - Eury ![]() ![]() Pierwszy raz widziałam na żywo tyle wiczaków, mogłam sobie popatrzeć, powymądrzać się trochę - ten to ma ładne to, a patrz za to ten drugi ma ładniejsze coś tam... ![]() ![]() Ali nie był ani speszony ani zdenerwowany (czego się spodziewałam) na początku może troszkę onieśmielony, ale zupełnie mu przeszło jak spotkał April, mogłoby się walić i palić a maluchy bawiłby sie dalej ![]() Zaobserwowane na ringu (moim bystrym okiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Tmave Zlo
|
![]()
Uff, wreszcie minutka. Bardzo dziękuję przede wszystkim właścicielom małych dąbków, za to, że pozwolili wymiziać swoje małe skarby. Zbóje w ogóle nie przejmowały się zamieszaniem i rozrabiały przy ringu. Słodziaki. Jeszcze
![]() Miło było Was zobaczyć w tak pięknych okolicznościach przyrody. Szczególnie, że mogłam nacieszyć się towarzystwem, gdyż sucz był w dobrych rękach. Po tym, co usłyszala Gaga od sędziego nt. właściwego kątowania wilczaka postanowiłyśmy zrobić wygłup prima-aprilisowy i wystawić sucz " na ON-ka" w czym Małgosia jest mistrzem. Efekty można "podziwiać" na załączonych obrazkach. ![]() Udało się. W opisie mamy wyraźne kątowanie i ani słowa o nieprawidłowej budowie kończyn, opadającej górnej linii czy zbyt szerokiej piesi. Małgosia nie popisała się tylko wystawianiem psa w ruchu - sędzia dopatrzył się zbyt wąskiego prowadzenia kończyn ![]() ![]() Później było już tylko milej: ![]() Serdecznie dziękujemy za odwiedzenie "naszej" łączki. Inne fotki można będzie zobaczyć na stronie Dewulca.
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
ale zrobilis cie jaja
![]() i takie "zachowanie w ringu" pokazuje czego naprawde warta praca w ringu z strony komisii sedziowskej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |