![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#21 |
Tmave Zlo
|
![]()
My na 99% jesteśmy
![]()
![]() |
#22 | ||||
VIP Member
|
![]()
Nie Joanna, jestescie na 100%.... Dziki Zachod czeka na Ciemne Zlo....
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Rozwiazania widze dwa: z Wawy, okolic i przez Wa-we bedzie jechalo troche osob. Moze uda sie pozgadywac tak, aby pojechac wspolnie... Pewnie niejedna osoba znajdzie w aucie miejsce... Dodatkowo jakby co to probujcie dostac sie do Zielonej Gory (polaczenia sa calkiem OK), a my mozemy w piatek wyslac tam szofera... ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Ja z Freyr też w jeden dzień oczywiście przyjadę. Młoda będzia miała motywacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wilczy Duch
|
![]()
No ja chodz na calosci nie bede postaram sie chociaz byc w piatek,a nuz sie uda ze i w sobote.. W kazdym razie Ishtarka na bank bedzie.. ehh szkoda ze nie moge byc caly czas.. ale wtajemniczeni wiedza ze to sila wyzsza..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
My jedziemy z Warszawy :]
Mamy tylną kanapę wolną i trochę bagażnika. Uprzedzam, że to skoda favorit, więc to nie limuzyna.
![]() |
#26 |
love and terror
|
![]()
My oczywiscie bedziemy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
No to ruszamy.....
![]() ![]() I kolejno: 1) Osoby bez wilczakow tez sa mile widziane. Szczegolnie te, ktore planuja zakup psa tej rasy... Bo tyle CzW w jednym miejscu nieczesto sie widzi... a te czasem zapominaja nawet o wersji demo... ![]() 2) Wlascicieli innych ras tez serdecznie zapraszamy...oczywiscie z psami. ![]() 3) Co do spania to nastawiajcie sie prosze na namioty. Ew na "siano"... A zainteresowanych rezerwacja pokoju w hotelu (czyt. w cywilizowanych warunkach) prosze o kontakt - robimy wlasnie rozeznanie, gdzie nie boja sie tu wilkow... ![]() 4) Jedzenie i picie zapewnione (piwo przyjedzie oczywiscie z Czech). Nigdy niczego u nas nie brakowalo, ale jesli macie dostep do potraw regionalnych, lub jesli pani domu (ew. pan domu) slynie z jakies potrawy to nie powiem.... chetnie wszyscy skosztujemy... ![]() 5) Pamietajcie, ze sobotni Memorial jest obowiazkowy... nawet wlasciciele szczeniat sie nie wymigaja... ![]() ![]() 6) Co do bonitacji to jest mala zmiana planow - sedziowac bedzie Oskar Dora. Generalnie przedstawiac nie trzeba, ale w skrocie: sedzia kynologiczny i prob pracy. Przez lata przewodniczacy Czechoslowackiego Klubu Rasy. Dlugoletni hodowca (hodowla 'Dór') i przewodniczacy komisji hodowlanej. Oj, dlugo by wymieniac.... w kazdym razie SPEC od rasy... ![]() 7) Do przegladu podejsc moga szczeniaki i psy od 6 mies.... Kazdy dostanie karte z dokladnym opisem i ocena.. A opis od takiego sedziego to calkiem cos innego niz ocena na wystawie... ![]() Bonitacje moga zaliczac psy od 18 mies, suki od 15 mies. Tu sprawa jest inna - pies jest dokladnie mierzony. Jednym z elementow jest tez test charakteru (reakcja na strzal i atak pozoranta). ![]() 9) Coursing zalatwiamy. Sprzet jest, kombinujemy wlasnie akumulatory... ![]() ![]() 10) Z badaniem oczu jest problem - potrzebowalibysmy min 30 osob, a tyle w tym roku nie uzbieramy... Wiec albo za rok, albo zrobimy je blizej centrum... ![]() 11) Jedzenie wegetarianskie tez bedzie... I postaramy sie, zeby bylo go sporo.... Tzn dla tych, ktorzy lubia cos poza ciastami... ![]() 12) Nie zapomnijcie o jakis sposobach na przechowanie psa - uwiazany na smyczy zostanie na miejscu jakies 10 sek... ![]() ![]() 13) Bedzie troche spotkan rodzinnych, wiec nie zapomnijcie aparatow (i duzych zestawow baterii). Fotki mozemy wypalac na miejscu... 14) Jak ktos nie ma dojazdu LUB ma wlasnie wolne miejsce w aucie to niech sie zglosi, zeby nie bylo tak, ze ktos chcial, a nie dojechal... ![]() 15) zglaszac mozna sie emailem (margo@wolfdog.org), PW lub na inne sposoby... Prosze napisac ile przyjedzie osob, ile psow, no i zglosic jesli jakis bedzie przystepowal do bonitacji, czy przegladu mlodych... Tak, zebysmy mogli orientacyjnie dokonac zakupow i rozplanowac program w czasie... ![]() 16) serdecznie zapraszamy WSZYSTKICH wilczakowcow... Spotkanie organizowane jest dla kazdego wlasciciela CzW, bez wzgledu na pochodzenie psa, czy wyznanie i sympatie jego wlasciciela.... 17) jeszcze cos mi sie przypomni... No i najwazniejsze na koniec: ...w piatek Wrath ma urodziny... ![]()
![]() |
#28 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A bedzie jakis oficjalny spis gosci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
Tzn moze byc tych ktorzy sie zgodza na ujawnienie.
![]() W kazdym razie szykuje sie sporo osob, no i pospotykaja sie cale rodzinki...nawet te rozrzucone po Europie... ![]()
![]() |
#30 |
Wilczy Duch
|
![]()
Aniele,to jak cos to moze ja bym sie z Wami zabrala,bo pociagiem to chooooolernie dluuugo :/
Margo a myślałaś o księdze gości? Ja moge wpasc wczesniej do pomocy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Sprawa dotyczy wiec glownie wlascicieli psow doroslych, posiadajacych kilka psow lub tych, ktorzy choc na pewien czas beda chcieli zostawic je kolo namiotu - teren "biwakowy" ogrodzenia nie posiada, ale sa tam drzewka do ktorych mozna uwiazac psy.... Tylko, ze warto miec cos wytrzymalszego niz smycz, bo lapalismy juz swojego czasu wilka po lesie... ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Member
|
![]()
Kazdy przyjezdzajacy wczesniej jest mile widziany. Chyba w nastepnym roku bedzie trzeba zmienic nazwe imprezy z "Spotkanie" na "Oboz"
![]() Przypominam: Wrath przyjmuje tylko prezenty od 19,99PLN w gore ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
tak,tak kombinujcie!!! To prawda, ze Anomad przyjezdza z cala swoja rodzinka do Poznej
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
Tzn czyms jak kronika?
Tzn licznik bije - w chwili obecniej mamy potwierdzenia o 55 wilczakach....
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
ja jadę z Bielska, jeden człowiek jeden pies, więc jakby co to w jedną stronę na pewno służę transportem
planuje ruszyć rano Wojtek |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wilczy Duch
|
![]()
Margo chodzi mi o cosik takiego jak bylo na taborze w Lanze, gdzie sie wszyscy wpisywalismy,to nie glupia sprawa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Sąsiedzi są w niebowzięci (poza kilkoma wyjątkami)... bo to tak jakby cyrk przyjechał do wioski
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Wilczy Duch
|
![]()
No, no Przemek reformujecie wieś w sprawach podejscia ludzi do zwierzat, doklandnie psow . Brawo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
![]()
to tak, ja u Gosi bede juz posle Bratislawy.
ja, moja kolezankai 4 duze i maly pies ![]() 1 potrawa litewska bedzie ![]() ![]() hmm wedlug planow orgazinacyjnych to macie asistenta do bonitacii ![]() Wrath tez dostanie fainy przezenczik a Wojtek tez mala nie spodzankie ![]() bardzo czekami na spotkanie ![]() p.s. kroliki i tak ja bede kupowac bo psom trzeba cos jiesc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|