![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Wilczy Duch
|
![]()
Młody jak młody,ale i stary bywa nie gorszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
ten filmik jest zabójczy
![]() też to przechodzimy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Ja Garude zawsze na takowe zabieram. I czuje sie tam super ![]() Poza tym wszyscy znajomi ja uwielbiaja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
love and terror
|
![]() ![]() Garuda za to uwielbia takie rzeczy ![]() ![]() Imprezy w plenerze sa dla niej najlepsze, na takie zabieram tez czasem Trejsi. Ale domowki tez sa ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
O imprezach, piachu i fruwającym wszędzie futrze i sprzętach do wymiany nie wspomnę, bo to są sprawy do przeżycia, bo jak pisałaś "wliczone w posiadanie CzW" ![]() ![]() ![]() Nieplanowaną wyrwę w budżecie (rów tektoniczny!) zasypuję do tej pory ![]() ![]() ![]() może słodkiej suni dla Foraska? ... Jak zauważyłam uwielbia towarzystwo pięknych pań CzW, choć problemem może być fakt że gustuje w starszych od siebie niewiastach (Demolka, Fiona, Dona). Skąd ja mu taką wezmę? Choć pociesza mnie fakt, że Garuda i Greys to jego rówieśnice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
Buu a mi filmik sie nie pokazuje
![]() Ishtarka na imprezy reaguje absolutnym spokojem,a mianowicie idzie spac i ma wszytko gdzies i nie zwraca na to uwagfi,a wiem co mowie bo jak czasem byl;am odpowiedzilana za jakas impreze(czy to wesele,czy impreze firmowa) to nie chciaalm jej zostawiac. Ona natomiast byla super grzeczna(grzeczniejsza niz w domu ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jedno jest pewne one zawsze potrafia zaskoczyc!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
OK, to jedziemy dalej - nie wiem czy bedzie to przyklad POZYTYWNEJ inteligencji, ale co tam...
![]() No wiec jest BARDZO pozny wieczor, Bure spia po katach. Praca skonczona, mozna isc spac... rozkladam lozko, wychodze sie przebrac... chwilke potem wracam i co widze.... ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]()
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
ale jazda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Ty popatrz! One zostawiły Ci nawet trochę miejsca, kochane pieseczki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wygodnickie,juz wiem od kogo Ishtar sie tego nauczyla,a teraz mam tylko skrawek lozka i koldry dla siebie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
A ja się zastanawiam kiedy Chey nauczy sie leżeć wzdłuż a nie w poprzek....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Jak juz zauwazyliscie w podpisie - w domu pojawily sie szczury. Oba maluchy wychowywaly sie z psami, wiec zupelnie nie boja sie Jabba. Po wstepnym zapoznaniu, teraz jak sa w klatce, namietnie go olewaja.
Co robi Jab? Najpierw je obszczekiwal. Teraz wpadl na genialny pomysl. Na pewno beda chcialy sie bawic jak dostana prezent ![]() Najpierw znosil zabawki, dzisiaj dostaly kosc. Polozyl przed klatka, cofnal sie, usiadl szczeknal. I nie mogl zrozumiec, ze nie chca taaaakiego prezentu ![]() Zastanawiam sie co bedzie nastepne. Bon do Tesco? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Przyniesie im Kacpra
![]()
![]() |
#37 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Na razie kotem froteruje podloge, a ze kot to lubi i w domu jest czysto, to nie bede mu poddawac nowych pomyslow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Baaj rozpoznaje gdy mu się lekami faszeruje jedzenie. Normalnie serce kurczaka czy inne takie smakołyki połyka razem z ręką po łokieć, ale jeżeli nafaszeruje się je nawet najmniejszą pastylką, to delikatnie bierze koniuszkami przednich zębów, otrzepuje i dopiero połyka. Teraz podajemy pastylki dogardłowo, bo nawet wypraszanie Baaja do innego pomieszczenia aby nie widział przygotowywania leków nic nie daje bo spryciarz wie, że coś kombinujemy i dokładnie sprawdza co mu podajemy.
A poniżej zdjęcia obrazujące inteligencję wilczaka, wystarczy na chwilę zostawić komputer i już sobie suczki ogląda w necie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Distinguished Member
|
![]()
Lorka wczoraj wprawiła nas w osłupienie: wchodzę, do sypialni i widzę, że kołdra jakoś dziwnie ułożona... pomyślałam, że widocznie znów schowała w pościeli któryś ze swoich "skarbów"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|