![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Galeria powstala w nowej formie, zapraszam!'
ciagle jeszcze wymaga dopracowania , ale juz jest lepiej ![]() sa tez zdjecia z Lazne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]() ![]() dla Eli |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
wszystko trwa dlugo, bo sama nie umiem wrzucac, wyrzucac, tworzyc
Chyba czas do szkoly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Tak nieskromnie
![]() ![]() Także sorki Ela jeszcze raz ale Taro i Amber mają przecież wspólnych przodków ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Spoko, juz sie przyzwyczailam do tej rywalizacji
![]() zaczelo sie rok temu a teraz znowu spotkamy sie "na ringu" w Zielonej ![]() lece zobaczyc co zmieniliscie na stronie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
Aaaaaaaaaaa! Juz wiem skad ya "inauguracja" stronki w nowej odslonie
![]() Z okazji trzeciej rocznicy slubu zyczy Wam duuuuuuzo pieknych rocznic i wszystkiego najlepszego Wasze zdrówko Rodzino Górnowicz Niewola ![]() ![]() Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Oj ja taka bystra nie bylam
![]() ale tez Wszystkiego Najlepszego, Pieskiego zycia szczesliwego i dolszego rozwoju Rodziny! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
E tam......kazda okazja jest dobra aby podzielic sie swoim szczesciem
![]() A moze byscie tak spisali cos w rodzaju "pamietnika" Taro? Jestem tym zywotnie zainteresowana bo jak wszystko sie ulozy bede niedlugo pelnoprawnym czlonkiem tego szacownego grona ![]() Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Chyba spróbujemy odświeżyć sobie pamięć i faktycznie coś skrobnąć o szkodniku. Mamy nawet tytuł "Z pamiętnika szkodnika czyli co wilczak potrafi..." także niedługo zaczynamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Koniecznie ! Pojechalam do Lazne glodna wszelkich opowiesci o wilczakac ale ludziska zaaferowani byli egzaminami ( wszak tooboz szkoleniowy) i nic gadac nie chcieli
![]() z informacji zanotowanych mam tylko ze wilczaki w zgory upatronej kolejnosci robia za zmywarke ( ale to znam juz u swojego psa), potrafia poniszczyc to i owo ( tez mi nieobce), ganiaja kroliki (bez skutku ) - tez mi nowina ![]() A poza tym ja sa normalnie prowadzone to sa uroczymi siersciuchami ...nawet moj maz sie nie zrazil...powiedzial tylko ze sa jazgoty - ale takiego tez mamy w domu ![]() Jedna Joanka, ktora rzetelnie sie pryloyla i napisala "co wilczak potrafi" - Hallowe opowiesci wzbudzja scunek ;p a reszta? podrawiam Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Ej Gaga to opuściłaś opowieści o Taro na forum poszukaj a znajdziesz porównania z Hallą . Prawie lustrzane odbicie ale co tu dużo szukać wszak to brat i siostra. Ale napewno zaspokoimy Twoją ciekawość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() W przyszlym roku robimy przegrupowanie, bo Wlosi jada do Lazne cwiczyc, a my mozemy sie umowic na Slowacji na odpoczynek. Tym razem oboz bedzie kolo Martin (rzut beretem od polskiej granicy) w bardzo ladnym sprawdzonym osrodku: ogrodzony teren z domkami (standard podobno o wiele wyzszy niz w Lazne), boisko, kapielisko, ladna laka na szkolenie i inne bajery....
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Za rok Gaga ze Ce-niakiem pojada pewnie zdawac ZOP w Lazne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Z rachunkow wychodzi, ze dzieciak bedzie mial cos ok pol roku .....chcesz mnie podpuscic na najmlodszego czw z ZOP-ka?
![]() Kierunek niezly bo ja sie daje podpuszczac ale bez przesady ![]() Moze jeszcze zaplanujemy najmlodszego reproduktora ?? ( choc nie wiem co mowi prawo hodowlan na temat zwiazkow mlodocianych ![]() Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
We Wloszech starczy, ze pies ma rodowod....
![]() |
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
10 miesiecy??? I nie da sie inaczej ? Eeeeeeeeeeee......nie doceniacie sily przekonywania kobiety ( i dlatego Przemek moze byc zly
![]() Ale wobec tak silnego oporu pasuje i wykreslam z przyszlorocznego kalendarza zapis" lipiec- zaliczenei ZOP, BH,IPO 1, IPO 2" oraz "sierpien - interchampionat minimu 3 krycia" ....pozbawiliscie mnie marzen - nie wybacze Wam tego ![]() GAga |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Z interchampionem to podobno sa niezle jaja!
Jaj juz zrobisz co trzeba to jeszcze musisz czekac rok, poltora az przysja jakies papierki i to zatwierdza, wiec nie ma co liczyc przed 5 rokiem zycia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|