![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Okazało się, że niepotrzebnie. Młody uznał, że tam się nie sika. ![]() Zresztą większość czasu będziemy spędzać na dworze, więc nie powinno być problemu. Ale zabezpieczyć pokój warto na wszelki wypadek. Po co mają myśleć źle o wilczakowcach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wilczy Duch
|
![]()
Czy jest jeszcze wolny pokój? Dwie osoby i małe dziecko? Ile by kosztował, bo widzę dwie różne ceny (25/30złos.) i ile za dziecko, psy. Z tym, że my to raczej późniejszym wieczorem w sobotę byśmy dotarli.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wilcza Saga
|
![]()
Piszemy się na 99.9%. Jedna/dwie osoby + jeden wilczak. Namiot, rzecz jasna. Miejsce zapowiada się ciekawie. Widzę, że będzie jeszcze kilka nowych, nie znanych nam wilczakowców. Miło będzie poznać
![]() No więc cóż... do zobaczenia na glicyjskim! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Za psa nie płaci się nic. Dzieci (ale takie już biegające ) płaca połowę, natomiast takie maleństwa jak Twoje to za darmo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze my, chętnie byśmy się dołączyli. Dwie osoby i cztery psy. Mam nadzieję, że nie będzie problemu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
No to sie szykuje niezłe spotkanie!!!!
Juz sie nie moge doczekać!! A że na Jurę od nas bliżej niż do Kudłaczy to juz w pt przed południem będziemy ![]()
![]() |
#48 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dzięki za odpowiedz, wolałam się upewnić by wiedzieć na jakie koszty się przygotować. Tak my będziemy na 100% w sobotę wieczorem, choć możliwe, że późniejszym i jak dobrze rozumiem psiaki mogą być z nami w pokoju ( a w razie czego zostanie dłużej to nie byłby problem?). Czekam na wiecej info.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Ja ze swojej strony mam już ustaloną liczbę noclegów. W zwiazku z tym zwolniłem kilka miejsc w budynku głównym. Sam też wracam na noc do domu więc będzie dla osób ze spotkania bo będą na miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Jeśli jest jeszcze miejsce w głównym budynku to za 25zł to na sobotę wieczorem byśmy przyjechali na 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Senior Member
|
![]()
W budynku głównym kosztuje nocleg 30 zł
P.S. Kosztowął 25 zł w domku i wszystko zalezy w jakich cenach Madzia zdoła załatwić i czy zdoła noclegi w okolicy. Nie wszyscy sa chętni do brania na nocleg i na dodatek z duzym psem. To jest jednak problematyczne. Myślę, ze osoby , które się nie załapały na noclegi mogą też sobie załatwiać je na włąsną ręke w okolicach miejsca spotkania bo mają ku temu więcej mozliwości niż Magda. Jest w zaawansowanej ciaży i musi zapewnić nam jeszcze całe zaplecze . Last edited by wilczakrew; 07-05-2009 at 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Może niech Magda sama się wypowie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Chciałam tylko dowiedzieć się ile osób będzie chętnych jeszcze na pokój , by wszytkich zainteresowanych umieścic w innym ale jednym budynku a nie każdy gdzie indziej, ogólnie zrobiło sie troche zamieszanie, ale chyba sytuacja została opanowana ![]() Na forum pojawiam sie raz na jakiś czas, ale z chęcią SAMA odpowiem na wszytkie pytania. I tylko chciałam zauważyc że spotkanie Galicyjksie a spotkanie GI to zupełnie dwie różne oddzielne sprawy nie powiązane ze sobą. ja organizuje Galicyjskie i bardzo ciesze się że mogę to robić, że są chętne osoby by przy grillu się spotkć, podzielić doświadczeniami, spostrzeżeniami, by można było poważnie podyskutować,w dzień połazić po parku, wziąść udział w biegu organizowanym przez Andrzeja lub innych atrakcjach nad którymi jeszcze myślimy. Może jest troche mojej winy że informacje nie podaje w całości o wiele wcześnie, podyktowane to było zmianą miejsca organizacji i tym że od nowa musiałam szukać jakiegos ładnego przyjaznego miejsca. Na Kudłaczach niestety musielibyśmy wyżywienie zamówić u własciciela co byłoby dość kosztowne, a ja wiem ile i tak takie spotkania Was kosztuja, więc wolę wszystko przygotowac sama.(dokładne dane podam w ciągu kilku dni ) A ciąża to nie choroba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja na 50% rezerwuje jeszcze jeden pokój dla 1/2 osób. Dziś wieczorem powinnam wiedzieć na 100%. ( To tak w ramach informacji pomocniczej).
![]() P.S. Ja pamiętam, ze jak byłam w ciąży to na koniec miałam jeszcze większego powera ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 07-05-2009 at 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mówisz masz
![]() ![]() Shaluka, nie pali się , jak będziesz wiedziała na 100% to daj znać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wilkokłak
|
![]()
Magdaleno; właśnie wczoraj się dowiedziałam, że w tym czasie, gdy odbywać się będzie "Galicyjskie", nasza córa najprawdopodobniej już będzie na wakacyjnym wyjeździe, zatem byłyby nas dwie osoby (a nie trzy - jak to mówiłam pierwotnie) + pies.
![]() Potwierdzę to w ciągu najbliższych paru dni na 100 proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
Magda wiesz co nasze dzieciaki powiedziały na pytanie czy jadą na spotkanie
Do Pani Magdy ZAWSZE i ty myślałaś że nie jedziemy ![]() Tak więc przyjedziemy w sobotę i będzie nas 4 + 2 psy musieliśmy kogoś wykluczyć więc jeden psiak odpadł (zresztą naj mniej pasujący do reszty ![]() Prosimy o pokoik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Licho nie śpi...
|
![]()
My raczej niestety tylko na niedzielną wystawę się załapiemy, chociaż będziemy się starać być wcześniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|