Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2007, 11:34   #41
AngelsDream
Wiewiórka Wredna

AngelsDream's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to AngelsDream

Jako nowa użytkowniczka i jednocześnie [mam nadzieję] przyszła właścicielka wilczaka, a w tym także admin forum internetowego o szczurach chcę powiedzieć, że to forum jest uporządkowane. Nie przesadzajmy - są tematy luźniejsze i te bardziej konkretne. Nie każdy temat da się włożyć w ciasne ramy i ciąć bezlitośnie wszystko, co jego nie dotyczy.

W moim przypadku przeanalizowanie sytuacji pod kątem posiadanych gryzoni czy warunków mieszkaniowych bardzo rzutuje na czas, kiedy realnie będę mogła pozwolić sobie na psa.
AngelsDream jest offline   Reply With Quote
Old 13-07-2007, 13:20   #42
Fori
Junior Member

Droga Anielico, czymś innym są luźne i zabawne komentarze (jak najbardziej wskazane), dotyczące psów, ich relacji z ludźmi, innymi psami, kotami, gryzoniami, możliwości pogodzenia tak różnych zwierząt na małej lub większej powierzchni mieszkaniowej i zapewnienia psom odpowiedniej przestrzeni do życia itd, a czymś innym najeżdżanie na współlokatorkę bo to nie należy do rzeczy ani luźnych ani przyjemnych(chyba że dla ciebie nie ma różnicy- to sorry). I tylko do tego odnosiła sie moja prośba

I na koniec jeszcze jedna uwaga, uważam że to forum jest uporządkowane, z ogromną ilością informacji i możliwością uzyskania cennych rad i wskazówek od kompetentnych ludzi, mających ogromne doświadczenie i życiowe i dotyczące wilczaków, od których można się naprawdę bardzo wiele nauczyć. A to co sobie w tym forum bardzo cenię to profesjonalizm i dlatego nie chciałabym z niego rezygnować.
Fori jest offline   Reply With Quote
Old 13-07-2007, 14:33   #43
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Fori zle nas zrozumialas, to bylo tyolko takie wtracenie. Nikt nie chce zmieniac wolfdoga na puste gadanie o wszystkim i niczym.. Poprostu czasem ludzie sie lepiej znaja i takie wtracanie samo z siebie jakos wyplywa. Teraz tematem rozmowy jest wlasnie jak psiaka dostosowac do nowej sytuacji,a w tym przypadku do gryzoni.. Co uwazam za mozliwe,jednakze obawialabym sie puszczac luzem je po domu/mieszkniu jednoczesnie. Moj szczur biega po pokoju ,ale wtedy raczej Ishtar jest oddelegowana na dwor i wariuje z drugim psiakiem,by nikt nie byl poszkodowany

i Fori nie irtuj sie tak szybko.. przyzwyczaisz sie ze czasem tak bywa,ze do glownego tematu doda sie watek poboczny,ktory szybko ucicha, lub sie przechodzi z nim na priva

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote
Old 14-07-2007, 14:53   #44
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

Co do najeżdżania na współlokatorkę - to zapewne odnosiło się do mnie. Najmocniej przepraszam i już się nie żalę. Fori - wybacz, że zaśmieciłam temat.

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules