![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Nawet ta tylna łapa (tfu ręka) zgrana świetnie
![]()
![]() |
#42 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
![]() |
#43 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Album z wystawy - zdjęcia cały czas się wgrywają, ale można już oglądać.
![]()
![]() |
#44 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Tobie Ssmoku dzięki za fajne podpisy przy zdjęciach - usmialam się z tego o gonieniu Alego hi,hi Pozdrawiam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Misiek przerwał wgrywanie, usunął zdjęcia i zaczął od nowa z fotami w mniejszej rozdzielczości, czyli 1200x900 :] Chyba zacznę to wszystko nagrywać na płytki i wysyłać - pójdzie szybciej :P
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Super zdjęcia, bardzo dziękujemy fotografowi. Czy ja mogę ściągnąć na swoją stronę parę zdjęć szczególnie Maxowych. Bardzo byłabym wdzięczna za zgodę. Ostatnio mało mam zdjęc z wystaw. A to zdjęcie jak Max jest mizizny po dupce przez sędzinę w sposób szczególny mi się podoba.
Pozdrawiam
![]() |
#47 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Proszę, można brać, co się komu przyda
![]() ![]()
![]() |
#48 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Oj litościwa Jola,litościwa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Gaga, no jak ty tak możesz?
![]() ![]()
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() i trafiło na kogoś innego ![]() Ale JA się nie znam... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Wilczy Duch
|
![]()
Coz.. przyznam ze bardzo się zszokowalam kiedy zobaczylam wybor sedziny..no ale przeciez ona wie najlepiej,a my sie nie znam.. Joke,prosze o wiecej takich rysunkow.Margo,pozatym zerknij na zdjecia u Angelsdream.. coz.. szkoda ze sedzina zapomniala ze charakter tez sie liczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Licho nie śpi...
|
![]()
My też się meldujemy i dziękujemy za miło spędzony czas i pogawędki przy... eee coca-coli
![]() ![]() Co prawda to nasza dopiero druga wystawa i może mało jeszcze widziałam, ale w szoku byłam jak zobaczyłam suczkę (niestety nie wiem jak miała na imię) przestraszoną, dosłownie drżącą na całym ciele i przykurczonych łapkach. Czy to norma??? Ja z oceny jestem zadowolona (szczególnie z pochwał jakie Alutek zebrał za ruch). Porównania niestety nie widziałam bo mnie szczenię na siku wyciągnęło... ![]() Sssmoku świetne zdjęcie Alego wkleiłaś... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Dobre. Jak cos nie pasuje to ciuciubabka. Decyzji sie nie podwaza jak sie podoba, inaczej to mozna kpic.
![]() |
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
I jakikolwiek wynik by nie był to taki widok nie jest fajny! I bynajmniej nie mówię tego, bo Iowa nie wygrała. Pozdrawiam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Widzisz, i to jest TO - masz argumenty, podajesz je i luz. A nie poslugujesz sie jakimis niedopowiedzeniami, kpinami itd.
![]() |
#59 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Dla mnie argumentem są zdjęcia - mówią same za siebie. Fotograf nie zna wszystkich psów, robił zdjęcia każdemu, któremu mógł, bo o to został przeze mnie poproszony. Oczywiście zaraz można powiedzieć, że zdjęcia można robić - takie, a nie inne - specjalnie, ale może jednak uda się nam dojść do sedna z pominięciem pewnych niezdrowych odruchów. Ogólne wrażenia z wystawy są miłe. Część ludzi otwarta, skora do podzielenia się z nami doświadczeniem. Organizacja wystawy: bardzo w stylu 'warszawki'. Psy: zróżnicowane i nie wszystkie się podobały, aczkolwiek to rzecz gustu. Sędzina z wyglądu i zachowania do psów sympatycznie, w ocenach robiła błędy ortograficzne co mnie osobiście przeraża, ale to już takie moje skrzywienie. Jej wybory trochę mnie dziwią, ale na szczęście to wolny kraj i nie muszę się zgadzać z każdą decyzją kogoś z autorytetem [teoretycznym, ale jednak...]
![]() |
|
|