![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Wilczy Duch
|
![]()
No u nas tez, jak nie dluzej, my stalismy caly czas z boku, bo znajomi z Warszawy nas odwiedzili, a Bali wariował. Potem się wycwanił i jak zobaczyl ze Monika ma slabosc do neigo to sie co rusz dopominał pieszczot, potem nawet zaryzykowała trzymac wielkoluda
![]() ![]() A Bali jeszcze się wkręcił w show Konarskiego, więc zapewne niebawem będzie w telewizji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Napisz proszę, kiedy będzie do obejrzenia, no i oczywiście jak Wam poszło.
My dostaliśmy ocenę "wielce obiecujący", lokata 1. I jeszcze tam gdzie jest napis "Wniosek" zakreślone - "najlepsze szczenię w rasie" - cokolwiek to znaczy. Pani sędzia nas gdzieś zaprosiła, ale stwierdziliśmy, że musielibyśmy jeszcze długo czekać, a maluch był zmęczony - bo w hali upał był piekielny - więc sobie poszliśmy, po drodze zaglądając do wilczaków. U Was wtedy była chyba jakaś przerwa. Maluch spisał się świetnie, mimo przegrzania ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
dokładam swoje: http://cheitan.zperonowki.com/galeria/album58
Wczoraj mi wcielo posta więc spróbuje ponownie. Gratki oczywiście dla Brendziaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sędzia, zdecydowanie ONkarz, w humorze do żartów i figli ale za to swoim zwyczajem głośno uzasadniający werdykt ![]() Lojalnie nas uprzedził podczas porównania psów, że za jakikolwiek wyskok pies wylatuje z ringu natychmiast. A psy były tego dnia nabuzowane ![]() na szczęście udało sie bez większych wtpo ( w tej materii) ![]() Dziękujemy za towarzystwo i gratlujemy wystepów :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Gratulujemy wszystkim udanych występów a przede wszystkim jednego debiutu. To chyba był pierwszy występ Małgosi na ringu. Przynajmniej ja nigdy nie widziałam jej w tej roli. A prezentują się dziewczyny naprawdę świetnie i chyba nieźle się bawią. Gaga pozwalam sobie załączyć jedną fotkę przez Was wykonaną. Małgosiu nie uzgadniam z Tobą bo fotka jest przeurocza. Żałuję że nas nie było ale niestety pracowaliśmy
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Pomimo nieprzyjemnej aury było sympatycznie... Jestem bardzo zadowolona z zachowania Licha. Widzę, ze bardzo mu się podoba i sprawia przyjemność pokazwanie w ringu. W przeciwieństwie do siostrzyczki... dla której zbytnie skupienie na jej "osobie" uwagi jest narazie nie do przyjęcia
![]() ![]() ![]() Licho pierwszy raz w klasie pośredniej reprezentowało wśród dorosłych psów(i nie tylko ![]() ![]() ![]() Mamy kilka fajnych fotek, wstawię w wolnej chwili. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Kogucie Licho hi hiii
![]() Aneta, ani on specjalnie łysy ani szczurek, ostatnio własnie przygladałam sie fotkom i temu co psy maja pod skórą i z przerażeniem odkryłam, że nie wszędzie są mięśnie ! ![]() Licho takowe ma i to widać ! ![]() ![]() No i z rumieńcem wstydu dołączamy gratki dla Licha za rozpoczęcie championatu... Dagan skończył Ali zaczął... koło się toczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() ![]() A Alego nadal kocha ![]() Ogolnie wystawa ok pomimo pogody ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
Atmosfera faktycznie była bardzo miła. Cieszę się, że tam się zjawiłem i poznałem was. No i największą radochę mi sprawiło to jak - to chyba była Mallory z Silver Power - na dzień dobry wychlastała mnie całego jęzorem po twarzy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
VIP Member
|
![]()
Witam kibica-sąsiada
![]() ![]() ![]() Dopiero później, własny wilczak pokazuje co w trawie piszczy.... z wyjątkiem oczywiście chwil, kriedy jego samego ogląda nowa "ofiara" ![]() Trwaj sobie więc w rzeświadczeniu, że wilczaki to takie słodkie misiaczki.. bo takie faktycznie sa.. inna strona ich natiry niech na razie pozostanie Ci nieznana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jak myslisz, skąd ta zmiana po dobrych wystepach w szczeniakach ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Khyhy Gaga Ty mnie nie strasz, bo ja się tylko skarbówki boję
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]()
Alez ja Cie wcale nie straszę
![]() Co do generalnych porządków- polecam planowanie remontu za jakis czas ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj z przyjemnością moge dołozyc do swojego stwierdzenia " trzeba bardzo chciec wilczaka aby przetrwac pierwszy rok", częśc druga... " jak przetrwacie go RAZEM- masz najlepszaego kompana na swiecie " ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Jab po skonczeniu 9 miesiecy przestal lubic obcych. Z czasem i z robieniem socjalu, minelo mu to, ale niechec do dotykania okolic zadu pozostala. Jest to prawdopodobnie spowodowane czestym wizytowaniem u weta i mierzeniem temperatury - nie cierpi tego. Poza tym jako szczeniaczek jezdzil na malo stresujace jednodniowe wystawy na powietrzu - Wilno takie nie bylo. Podejrzewam, ze jesli nadal bedziemy nad tym pracowac w koncu mu minie, a jesli nie to trudno i tak z zalozenia woli treningi niz wystawy :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Gaga w wyjściowych portkach Licha to wychowuje się pokolenie szpaczków pod naszym dachem... No ale szczurek z niego to jest, co prawda ani grama tłuszczyku na nim, ale nie ma czasu się zebrać. W dodatku chorował ostatnio i schudł w tydzień prawie 6 kg.
Sssmoku mieliśmy to samo, Licho spędziło kilka dni od rana do wieczora w lecznicy, co godzinę układanie na stole do rtg, temperatura, kroplówki. Całe szczęście mamy przesympatyczną wetkę i do fotek to potem już sam na stół się wdrapywał, ale mierzenie temperatury było koszmarne... Nawet wyskoczył do wetki z zębiskami, gdybym go za paszczę nie złapała to by ją uwalił jak nic. Potem miał traumę więc poćwiczyliśmy trochę. Teraz jest ok tylko czasem mruczy pod nosem. A Ali też kocha Jabba ale nie chce się do tego przyznać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
My niestety dlugo walczylismy z zapaleniem gardla, jak Jab mial 9 miesiecy. Ostatnio byla sprawa ze zlamaniem kla i te wszystkie badania, a potem operacja pod narkoza, ech... Namierzyli mu temperatury i teraz on woli chronic zadek. Poczekamy zobaczymy, moze tez mu minie, a jak nie to przyjedzie do wujka na lekcje dobrego wychowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
VIP Member
|
![]()
Z mierzeeniem temperatury rzeczywiście może byc problem, tym bardziej, że w gabinecie pies i tak sie spina. Ja przestałam mierzyc temperatur u weta, mierzę ją tuz przed wyjściem z domu, warunki inne, pies mniej spiety, wzystko gra.. no i termometr szybki a ne tradycyjny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wilczy Duch
|
![]()
Troche mnie zszokowaliście ja jak byłam u weta z Wilkiem to jedyne co zrobil kiedy wiadomy przedmiot dostal sie w wiadome miejsce to sie obejrzal i znow polozyl lebek.. Byl naprawde spokojny i cierpliwy.. Szok..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
VIP Member
|
![]()
I o czym to świadczy?
![]() |
![]() |
![]() |