![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
VIP Member
|
![]()
Ja Ci za to Mario obiecuję podpisy
![]() ![]() Jedno jest fajowe dla Bożenki: Eresha siedzi juz a tabliczka z lokata a Bożenka grozi jej palcem ![]() ("Widzisz? byłas niedobra to poszłas na 3 miejsce" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Gaga, dobra jesteś
![]() Tak naprawdę to bałam się że wylecimy z kretesem bo akurat Ereshce niekoniecznie towarzystwo na ringu odpowiadało. Ale jak to pan sędzia powiedział: "suka dominant ale to ne vadi". Ja też generalnie lubię jej barwny charakterek chociaż nie wszystkich znajomych i wilczaki mogłam wyściskać tak jakbym chciała. Jedyna nadzieja, że wszystkie wilczaki pojadą do Późnej na spotkanie i będą pachnieć tak jak to Ereshka lubi najbardziej. PS. A swoja drogą to miejsce też małpa mogła zająć lepsze i nie było za co chwalić ![]() Wstawiaj fotki bo nie mogę się doczekać. Oczywiście z góry dziękuję, że jak zwykle można było na Ciebie i Romana liczyć. Pozdrawiam Bożena
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
Widzisz, kłopot w tym, że wśród dorosłych wilczaków zawsze znajdzie się jakieś towarzystwo, które "nie odpowiada"
![]() ![]() ![]() Na ringu jest trudniej bo psy BIEGAJĄ czyli jawna prowokacja, ucieczka i gonitwa.. dość trudna emocjonalnie sytuacja dla psów, zwłaszcza dorosłych.Nagłe zatrzymanie biegu tez nie ułatwia ostudzenia emocji. Póki kontrolujemy psa na tyle, że nie doskoczy do drugiego.. póty jest OK ![]() owszem, niezmiennie sie dziwie jak margo wprowadza mi do mieszkania 4,5 lub więcej wilczaków i wszystko tl zgodnie lezy pod stołem albo imprezuje po mieszkaniu.. bez wzgledu na wiek, bez smyczy i kagańców.. i pełna zgoda! nawet jeśli trafi się jakaś para antagonistów to bez większego problemu pilnuje sie tylko odległosci miedzy nimi... ale nadal jest to jeden pokój ![]() ![]() Ereshka NIC wyjątkowo złego nie robi... bez przesady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Mi to się z Licha śmiać czasem chce jak w swojej klasie z "równolatkami" pręży klatę i kitę zadziera a jak ze starszymi na ringu stanie to robi z siebie szczeniaczka, kuli się, uszy po sobie i całym sobą mówi "to ja sobie tutaj poleżę i popatrzę, biegał nie będę..."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
VIP Member
|
![]()
To się nie śmiej tylko ciesz, bo mądry jest.. wie gdzie moze "pomaczować" a gdzie lepiej dla całości skóry pokazać "szczeniaczka"
![]() Chey do tej pory robi za maluszka przezd wujkiem Balrogiem...mimo, że zmiótłby go łapą to w głowie nie powstanie mu myśl o wejściu w konfrontację z Juziem ![]() ![]() ![]() A przy okazji- zasłuzone GRATULACJE dla DOROSŁEGO (NDPwR) Alego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
VIP Member
|
![]()
Spojrzałam własnie na wyniki.... troche jestem zaskoczona ocenami..ale niewazne...
naprawde to dziwi mnie ocena "dostateczna"... ciekawe czym sie sędzia kierował? gdzie logika? jesli nie uznaje "usprawiedliwienia" jakiegoś niedostatku to dlaczego konsekwentnie nie odsyła bez oceny,? Moze przeciez nie chciec oceniac psa z jakims brakiem... ocena dostateczna to chyba pełna i całkiem pokaźna lista WAD? Głupie to jakies.... dla mnie niezrozumiałe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
![]()
posle ringu ja troche pogadalam z Havelka
![]() jedno z nich i bylo o ta ocena "dostateczna". Ona byla danna za to ze pies mial.... traume i nie ma zeba. dla pana sedziego nie bylo wazne ze ten pies ma RTG, gdzie jiest napisane czarnym na biale ze to jest TRAUMA a nie wada genetyczna tz. brakujacy zab. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Forest Hood
|
![]()
Jako nowi właściciele chcielibyśmy pogratulować wszystkim wygranym jak i wygranym:-) bo przecież przegranych nie było:-).
To była nasza pierwsza wystawa. Szkoda tylko,że Tasji nie mogliśmy zabrać-no ale to przecież pierwsza ale nie ostatnia... Super klimacik był naprawdę. Wpadliśmy tylko na chwile bo obowiązki wzywały i przedstawić się ze wszystkimi nie było kiedy. Poza tym jako nowi staraliśmy się chodzić z podkulonymi ogonami:-)). Atmosfera naprawdę fajna. Pieski zaczepki szukały-no ale nie można ich przecież za to winić. W końcu to faceci i testosteronu im nie brakuje:-). U właścicieli przed pokazem lekka adrenalinka:-) a po wszystkim gratulacje:-) Czysty sport i przednia zabawa-to lubimy:-) Pozdrawiamy i jeszcze raz gratulujemy Lukasz i Małgosia |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Tmave Zlo
|
![]()
Wszystim jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie. Dewi przesyła uściski K-Lee
![]() Fotki wrzucone. O podpisach zapomnijcie ![]() http://dewi.zperonowki.com/galeria/album87
![]() |
#50 |
VIP Member
|
![]()
Czyli co? Uznał, że nie będzie honorował zaswiadczenia, zdjęcia RTG ? Jakos to uzasadnił ?
Widziałam wiele razy, jak sędziowie uznają zaswiadczenia o urazach mechanicznych, powodujacych jakies braki u psa...po to własnie sa owe zaswiadczenia. Wygląda to na nieuzasadnione "widzimisie" a nie profesjonalne podejscie ;/ Nie oceniam oczywiscie samego psa- kompletnie niewazne co to byl za pies.. samo zachowanie sędziego było nielogiczne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Gratulujemy zwycięzcom, a w szczególności Jollce (gdyby ta pani nie miała tej ładnej aczkolwiek już obnoszonej czerwonej marynareczki mogło by być I miejsce,
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Tmave Zlo
|
![]()
AST był przecudny. 11-letni, o ile się nie mylę (Margo?). A co do zszywacza - mam profesjonalne klamerki do tych zszywaczy weterynaryjnych, wysłać Ci zapasik ?
![]()
![]() |
#53 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
K-Lee Family
|
![]()
K-lee dziękuje Dewi za uściski
![]() Pączuś już odespał i może wreszcie wrócić do swojego spokojnego życia bez złych wilczaków ![]() ![]() Przeszłyśmy na dietę i dostajemy posiłki częściej a w mniejszych ilościach, więc mam nadzieję, że zrzucimy conieco ![]() Fajnie było Was spotkać/poznać. Ciekawe kogo spotkamy w Będzinie za 2 tygodnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ale ... troche juz Havelke znam nie tylko z ringow, to jego takie zachowanie mnie nie za bardzo zdzywilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
The Grim Reaper
|
![]()
A sędzia ma prawo przepraszam nie honorować zaświadczenia weterynaryjnego o urazie mechanicznym? Jest to jakoś sprecyzowane w regulaminie?
![]() |
#58 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() Może w regulaminie sędziów? Sprawdzę. Wtedy jednak musiał by być bardzo precyzyjny regulamin, bo przecież nie może dochodzić do sytuacji w której ktoś usuwa wadliwy element i przynosi zaświadczenie, że to przez przypadek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Zapomnijcie o moim oglądaniu, skoro to jest tylko spotkanie rodzinne. maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
|
|