![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mereni bylo v Nemecku docela v klidu, snad jen jeden pes byl trochu vic proti a nekteri se bali velkeho meridla...ale v CR to taky neslo uplne u vsech bez problemu, takze se neda rict, ze by to bylo jine :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Zkoušet být neutrální může jen člověk zvenčí (taky jsme byli takoví ![]() ![]() ![]() Ale ve skutečnosti to vůbec není tak strašlivé jak to vypadá tady v modrém světě. A zrovna my dneska na ten vandr balíme ![]() Last edited by Adrian; 28-10-2011 at 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
Já bych to řekla jinak: už jste někdy někdo viděl nějakou oraganizaci, klub cokoliv, kde se všichni snesou, všichni se vším souhlasí a nikdo nikoho nepomlouvá? Já teda ne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
Ještě k těm snílkům a romantikům s čivavama. Ono to s nimi taky není kdoví jaké. Kupříkladu znám pár lidí kteří se zabývají studiem a pozorováním vlků kteří čsv mají. Potkal jsem je na různých akcích nejednou, ale jejich zvířata jsem nikdy neviděl. Prý je to složité cestovat se psem
![]() Vlčí hlídky (Hnutí duha), nás odmítli protože by se na jejich základně(chajda vysoko v horách kde se spí na podlaze) mohl vyskytnout alergik na psí chlupy a navíc čsv jsou komplikované a mohli by narušovat průzkum. Na srazu kde byla přítomna většina autorů stránek o vlcích se nás a našich psů vyloženě stranili. Mezi trampy je to dost podobné. Už nás vyhodili(i v noci) z několika nocležišť když náhle přišli "domácí". A zase je řada těch co mají vlčáka doma, ale ven jej netahají. Nedávno jsme byli na potlachu kde byli matky s dětmi a těm pili krev i stranou na řetězu. O lidech co dělají historický šerm nebo indiány toho vím taky dost. Kolik z nich si pořídilo vlčáka který jim scházel k dokonalosti romantických kulis a který po obligátních problémech skončil kdoví kde, to už nikdo nespočítá. Na řadu akcí jako třeba indiánské Pow-wow nebo Pohanské setkání jako Mystica nebo Wyrd Camp je psům vstup zakázán ač na vyobrazeních, vlajkách a výrobcích jich tam bude nepočítaně. Samozřejmě čest vyjímkám. Co, ale od většiny těchto majitelů čsv slyším je, že s nějakým KCHČSV nechtějí nic mít, protože o něm vědí úplně všechno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A co když jsou i takový se kterými můžeš vycházet jen když budeš souhlasit se vším? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Member
|
![]() Quote:
K Aryi se děsně měl. V noci sem potkala slečnu, která mi říkala, že ten šermíř s čévéčkem je její brácha, ale čsv má doma v kotci, nikam sním nechodí, protože ho jeho skupina šermu málem vyrazila poté, co jim malé štěně rozebralo stan. Takže aby si udržel místo ve skupině, pes zkončil doma v kotci. A nezná nic než dvorek. Za to kluk se může všude chlubit jak má doma vlka. Hold romantická duše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Last edited by Adrian; 28-10-2011 at 12:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Moderator
|
![]()
Mýlíš se. R.D. se zúčastnil asi dvou našich akcí na mé osobní pozvání (byl jednou v Nadějkově a jednou, myslím, na nějakém našem setkání). Jinak ale je ve spojené s mnoha čévéčkáži, kteří k němu jezdili a jezdí a měl taky už několik čévéček na převýchovu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mate pravdu, ze lidi se malokdy vsichni snesou. Myslela jsem to ale taky spis stylem, kdyz mame stejny cil, meli bychom se snazit snaset se, aneb pri ruznych nazorech, najit spolecnou cestu pro obe strany, ci v klidu diskutovat o nejakem kompromisu, jak tedy dal, kdyz jsou neshody uz tak velke, ze to spolecne moc nejde...2 kluby mit nesmi, tak o to vic, by se meli zamyslet, protoze to delaji pro rasu, ne pro sebe...:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Když chovatel zapadne do toho kolotoče krytí, odchovávání, shánění majitelů, prodeje štěňat ... začne se chovat často i jinak než si původně představoval. Mimoto si nemyslím, že je dobré vybírat chovateslkou stanici podle toho co čteš tady na foru. Rozhodně je lepší zeptat se na osobní názory lidí, kteří čsv vlastní. Jinak si hlavně myslím, že nebudeš žít s chovatelem ale s jeho štěňatem, takže si spíš vyber rodiče, kteří tě nejakým způsobem osloví a na ty se zaměř. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
|
![]()
Jo, teď si uvědomuju, byl ještě na jedné bonitaci asi před 3 lety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Member
|
![]()
To už je delší dobu, ale byl tam s Fredym a Baddym. Ale to už je stejně dost OT.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
[quote=Adrian;410315]Ještě k těm snílkům a romantikům s čivavama. Ono to s nimi taky není kdoví jaké. Kupříkladu znám pár lidí kteří se zabývají studiem a pozorováním vlků kteří čsv mají. Potkal jsem je na různých akcích nejednou, ale jejich zvířata jsem nikdy neviděl. Prý je to složité cestovat se psem
![]() Vlčí hlídky (Hnutí duha), nás odmítli protože by se na jejich základně(chajda vysoko v horách kde se spí na podlaze) mohl vyskytnout alergik na psí chlupy a navíc čsv jsou komplikované a mohli by narušovat průzkum. No ale nutno podotknout, že ze stejných důvodů (alergie na chlupy) byl na akci Vlčích hlídek odmítán i zlatý retrívr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
S Ing. Soukupovou se normálně bavíme (kamarádi z nás sice asi nikdy nebudou, ale nemáme problém se setkat na jednom místě a normálně spolu komunikovat) - na některé věci mám jiný názor než ona, na některé stejný. To je normální. Co člověk, to názor. Myslím, že nikdy není na škodu vyslechnout si názory jiných a trošku o nich přemýšlet. Někdy na nich může něco užitečného být, někdy ne. Víc k tomuto fóru nemám co napsat, a píšu to jen proto že jsem ho kdysi založil. Karel S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
Pane Skoupy, to me moc tesi, ze jste to napsal :-) Nikdy neni na skodu vyslechnout si nazory jinych a premyslet...tak to vidim uplne stejne :-) Dekuji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderator
|
![]()
Tak jen na okraj - v Praze jsem se měl sejít s jednou chovatelkou, která přijede na mezinárodku. Napsala mi, že bychom se měli sejít někde mimo, že nechce abych za ní chodil na výstavišti aby nás spolu Ing. Soukupová neviděla a při hodnocení ji kvůli tomu nepoškodila.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|