![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Senior Member
|
![]()
A za rok WESELICHO na spotkaniu
![]() ![]()
![]() |
#102 |
Member
|
![]()
My zgłaszamy gotowość do puszczania lampionów (ja, Gru i Marti), co do uczczenia X spotkania proponuję zrobić konkurs z papierem toaletowym przy ognisku
![]() ![]() Może powtórka z obozu i karnawał? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Senior Member
|
![]()
A moze MOKRE TRICKO - tzn Mister Mokrego podkoszulka?????
![]() |
#104 |
Member
|
![]() O to to to to... Jestem za! |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
love and terror
|
![]()
Mokre ticko jak najbardziej-jutro przykladowo. Tutaj upaly, wiec zawody z woda jak najbardziej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Junior Member
|
![]()
Zaczynam się bać!
A tak z innej beczki, czy powinniśmy mieć jakieś dokładne namiary na całe spotkanie. Chodzi mi o jakieś koordynaty do nawigacji. Czy jak już trafimy do Późnej to z lokalizacją imprezy problemów nie będzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Bedzie widac pole pełne namiotow i slychac wycie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Member
|
![]()
Witam
Moja Ereshka ma cieczkę jak malowanie ![]() Jak Margo będziesz chciała w przyszłości zobaczyć ją na spotkaniu w Późnej to nie ma innego wyjścia jak zmiana terminu. To już kolejny rok taki numer robi. Bawcie się dobrze.
![]() |
#109 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Wznawiam pytanie
![]() Potrzebny jest transport z Krakowa (okolic ) dla Centusia do Późnej! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Kawał ch*ja
|
![]()
ja i Ola tez zglaszamy sie do puszczania lampionow :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrawiam, Margo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Moderator
|
![]()
POGODA!!!
Poniewaz w roznych czesciach Polski zdarzaja sie roznie, straszne, cuda pogodowe, wiec chcialabym napisac, ze tutaj tego nie ma... ![]() ![]() Dzisiaj (tak samo jak wczoraj) mamy pogode pustynna... Czlowiek roztapia sie siedzac.... Na jutro i pojutrze Niemcy zapowiadaja wiecej chmur i troche chlodniejsze temperatury... Polacy mowia o przelotnych deszczach... Wiec smialo zabierajcie namioty.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]()
No dobra, a jeszcze jedno z "mądrych" pytań. Czy w Gubinie jest jakiś sklep (jeśli tak to gdzie) gdzie można kupić kalimatę i śledzie do namiotu. Pewnie wszyscy już się dobrze bawią i nikt mi nie odpowie, ale ta nadzieja....a ja w mordę, jeszcze w Angli i tylko problemy mi się mnożą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
VIP Member
|
![]()
To może lepiej wybierz opcję "siano" ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Junior Member
|
![]()
mam kurcze uczulenie na kurz...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Member
|
![]()
Śledzie i karimaty są do pożyczenia na miejscu
![]() |
#118 |
Junior Member
|
![]()
Przemek, prawda? Dzięki Ci człowieku. Lecimy tylko z bagażem podręcznym więc karimaty zajmują dużo za dużo miejsca, a śledzie pewnie by zostały zarekwirowane jako potencjalne narzędzie zbrodni...
W takim razie do zobaczenia jutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Junior Member
|
![]()
Późna, Późna i po Późnej..... Przynajmniej dla nas. Szlag, jak ten czas tam zapitala....! Ale mi było trudno stamtąd wyjechać !
![]() Teraz jeszcze w drodze, rozpamiętujemy minione godziny i dni. "Manu-Przepalone-Gardło" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
love and terror
|
![]()
ohoooooooooooooo oooo!
No hejka hej! (raz jeszcze dzieki za spotkanie, przede wszystkim dla Gospodarzy-jak zwykle 500% normy wszystkiego) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|