![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Junior Member
|
![]()
ja v nedeli nemuzu, jsme na vystave a pak mam rozloucku s kamosem, odchazi na semestr do zahranici
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rakša
|
![]()
Taky si s víkendem nejsem jistá, plánujeme jet na Hartlovu přednášku v Roudnici, ale ještě neni úplně jistý, jestli bude v sobotu nebo v neděli.
Co sobota 25. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Junior Member
|
![]()
Tak to necháme na víkend za 14 dní.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Junior Member
|
![]()
Trošku off topic, ale nechci zakládat zvláštní téma. Někdo venčení zítra odpoledne na Praze 4? (Ideálně Kamýk, ale to už bych asi chtěla moc). Netrvám jen na čsv, potřebuju akčního psa, se kterym bych vypustila obludu, neb se po 3 dnech v Praze začíná nudit, je nevykousaná a asi mě sežere. A v dešti je fakt problém sehnat psa, navíc akčního a ještě majitele ochotného ho zapůjčit k sadistickým hrám. Takže pokud byste někdo měl náladu na venčení, dejte vědět.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Junior Member
|
![]()
hmm, Praha 4 je docela blizko, jen nevim zda bych to stihla...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rakša
|
![]()
Kdyby to bylo brzké odpoledne, tak bych přijela, třeba od půl druhý, Poliklinika Modřany?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rakša
|
![]()
Tak nevim jestli zrovna já jsem někdo, kdo by měl ostatním něco říkat o orientačním smyslu, nicméně mapy.cz ti najdou zastávku: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@[email protected]@z=15
a spojení najdeš tady: http://idos.dpp.cz/idos/ConnRes.aspx?date=15.9.2010&time=13%3a30&from=270| 1|28|0&to=1450|1|28|0&isdep=0&sp=0&alg=1&chn=7&dev =0&deval=250&mask=-116|-1&std=0|1&min=1|1&max=60|60&tt=pid&iehack=0#focu s |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rakša
|
![]()
nz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Member
|
![]()
tak nakonec nemohu, díky dešti se mi přesouvá na zítřek, ze dneška jedna akce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Junior Member
|
![]()
S mellorn jsme se předběžně dohodnuli na venčení navečer v Hostivaři, kdyby se chtěl někdo přidat.
Edit: Ve čtvrtek v 19:15 na zastávce Hostivařská. Last edited by JIM; 15-09-2010 at 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Junior Member
|
![]()
ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu
OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rakša
|
![]()
Jako naše skorosousedka, která má krásnýho velikánskýho leonbergera. Rakša by se s ním ráda blíže seznámila, ovšem paní ho naprosto neovládá, na vycházky chodí tak, že leonek jde a paní vlaje za ním na flexi... a pouštět ho nechce, páč se prý bojí, že by jí vůbec neposlouchal (oprávněně) a už by ho znovu nechytila (ona fakt ne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Member
|
![]()
ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Member
|
![]() Quote:
jo taky už mě nebaví chodit do parků ale když jdu do zoo stromovce se nevyhnu. Nechceš mi poslat na sebe telefon a domluvit se někdy na venčení? zajímalo by mě jak si arwen sedne s aryou( i když ta se furt ráda podřídí masochističtějším čubám ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Junior Member
|
![]()
Díky za návrhy, ikdyž dneska to bohužel teda koukám nějak nevyšlo, já navíc u netu až teď. Navíc mám podezření, že mi ta moje obluda začíná prvně hárat. Je unavenější, děsně přítulná, upovídaná a pořád se líže. Dneska jí je 11 měsíců.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|