![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Dodalam po raz kolejny zmiany, zdjecia i wlascicieli do miotu K oraz zdjecia do miotu O - (jak na razie zmienil sie tylko Otigiruru - hurra nie jest juz suka). Czekam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Junior Member
|
![]() wszystkie zmiany ( nawet te mniej udane ) to i tak sukces ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
nie mam zielonego pojęcia, ale wyślę zapytanie do Admina Sssmoku a wyślij mi proszę na PW wszystko co jest jeszcze do zmiany, bo wygrzebywałem z tego wątku i może coś przeoczyłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Moderator
|
![]()
no i ja zadam pytanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by wolfin; 04-04-2013 at 10:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() dzieki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wilcza Saga
|
![]()
Na wystawie w Częstochowie była tylko Braviel w klasie pośredniej, nie wiem kto do wyników dodał Beleszi. Edytowałam to już kilka dni temu, a zmiana w postaci wykasowania błędnego info się nie pojawiła, także piszę tutaj o usunięcie Beleszi z wystawy w Czewie, bo jej tam nie było.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
poprosimy galerie naszych weekendow 20-21.04, 25-26.05, 1-5.05. Z gory dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Senior Member
|
![]()
Czy spodziewana jest jakas aktualizacja? Bo przy miocie Gorthan K wciaz zero zmian w imionach, no i mendzioch Urcio wciaz czeka na dopisanie badan
![]()
![]() |
#153 |
Wilcza Saga
|
![]()
U nas można by dodać wyniki badań na dwarfa, wszystkie suczyska (tj. Cora, Chasa, Braviel oraz Beleszi) są N/N, Aresco N/DW. O zmiany fotek już się nawet nie dobijam, bo szkoda nerwów i czasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
wysłałem zapytanie, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi Quote:
z badaniami nic nie zdziałam, ale jak chcesz fotki zmienić to podeślij mi na PW info na jakie konkretnie i postaram się pomóc |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Nie wiem kto teraz administruje bazę danych i do kogo pisać bo chyba po jakieś aktualizacji zniknęła moja hodowla a nie przypominam sobie żebym ją zlikwidował.
![]() |
#156 |
Forest Hood
|
![]()
My również prosimy o zmianę zdjęcia w bazie - ARICA Forest Hood na tą poniżej:
![]() Bardzo prosimy również o dodanie Arici do naszych 'Posiadanych psów' i co za tym idzie o wpisanie właścicieli: Agnieszka i Łukasz Pietruszka. Z góry bardzo dziękujemy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Senior Member
|
![]()
Admin napisał:
zaktualizowana została baza danych. Wszystkie dane wysłane przez właścicieli lub hodowców zostały wprowadzone. Jeśli nie ma zmian, to trzeba dane przesłać do Admina jeszcze raz. Wszystkie aktualizacje "zdrowotne" wymagają skanu dokumentów, sam mail nie wystarcza. bez kopii oficjalnych prześwietleń pies nie będzie na liście repów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Member
|
![]()
Błyskota zaraz kończy rok i nie doczekała się zdjęcia głównego mimo, że w galerii ma ich kilkanaście. Więc chyba nie warto starać się o kompletność i aktualizowanie danych, skoro tylko jednej stronie zależy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Moja hodowla nie pojawiła się ...pomimo wysłania danych, nie wiem co mam jeszcze przesłać. nawet jakbym chciała przesłać od nowa wszystkie dane szczeniaków jakie się urodziły w mojej hodowli byłoby to trudne po przeprowadzce. WD straciło w moich oczach już całkiem wiarygodność...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|